Zanimljivosti

Da li biste ikada pretpostavili da je ovo SESTRA DEJVIDA BEKAMA? Život čuvenog fudbalera ne prestaje da intrigira svet!

Ukoliko vas zanima kako izgleda porodica u kojoj je odrastao poznati fudbaler, mi vam donosimo jednu posebnu fotografiju iz njegovog detinjstva.

04.06.2022 10:00

Da li biste ikada pretpostavili da je ovo SESTRA DEJVIDA BEKAMA? Život čuvenog fudbalera ne prestaje da intrigira svet!
Tanjug/AP

On je svetu poznat po svojim bravurama na terenu, po tetovažama, sjajnom izgledu i beskonačnoj ljubavi prema porodici. Ovog puta nam je bivši fudbaler Dejvid Bekam pružio bolji uvid u svoje detinjstvo, a portal Srećna Republika vam otkriva kako je tada izgledao njegov porodični život.

Naime, dok njegovu suprugu Viktoriju i decu znamo i viđamo na društvenim mrežama, porodica u kojoj je odrastao i ne eksponira se toliko često u medijima. Tako smo, tek nedavno, imali priliku da vidimo kako izgleda Bekamova majka, Sandra Bekam. On je na svom Instagram profilu okačio njihovu zajedničku sliku uz natpis da se tradicionalna večera kod mame ne propušta. Ta fotografija je dosad pobrala čak milion lajkova i pregršt emotivnih komentara.

Nekoliko nedelja kasnije Bekam je opet obradovao svoje fanove i pružio im priliku da još malo virnu u njegovo detinjstvo. On je, naime, objavio dve fotografije - prva prikazuje njega sa ocem Tedom i sestrama, mlađom Džoen i starijom Lin, dok se na drugoj pak, vidi samo Dejvidova stariju sestra Lin. Iz opisa možemo da vidimo da je Bekam tu priliku iskoristio da joj čestita jubilarni 50. rođendan.

- Srećan 50. rođendan, Lin! Nadam se da će ti dan biti divan seko, ti to zaslužuješ! P.S. Izvini zbog druge slike - napisao je Bekam. 

Slavni sportista je odlučio da se našali sa sestrom, kao što i jeste običaj među sestrama i braćom, ali i da pokaže koliko je privržen svojim korenima i porodici, piše portal azra.ba. Za samo nekoliko dana slika je pobrala više od 390 hiljada lajkova, a komentari su se samo nizali.

Ipak, jedan se posebno izdvaja, u kojem je obožavateljka istakla da Bekamova ćerka Harper neodoljivo podseća na svoju tetku Džoen kada je bila mala i mnogi fanovi su se sa tim složili. Neki su čak i istakli da je Dejvidov sin Kruz "pljunuti" tata kada je bio mali.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)