Zanimljivosti

SEKA "SKINULA“ KIM: Srpska folk zvezda u izdanjima najpoznatije svetske starlete!

Modni trendovi se svetom šire brzinom munje. Posebno ako ih nose poznate ličnosti.

31.05.2022 10:00

SEKA "SKINULA“ KIM: Srpska folk zvezda u izdanjima najpoznatije svetske starlete!
Srećna republika

Kim Kardašijan je neko ko uspe da napravi trend od lepljive trake. Svaka odevna kombinacija koju ova starleta ponese postane viralna zahvaljujući ogromnom broju pratilaca na njenim društvenim mrežama.

Ona takođe ima sposobnost da inspiriše druge, te je veliki broj slavnih faca koji kopiraju njene autfite. Portal Srećna Republika otkriva kako je poznata srpska pevačica Seka Aleksić "skinula“ rijaliti zvezdu i njene stilske izvedbe prenela na naše tlo.

1. Srebrno i sjajno

instagram stories/printscreen-seka_aleksic/ stanislavzakic

Seka Aleksić u srebrnoj haljini

 

Seka Aleksić je nedavno objavila sliku u dugoj mrežastoj srebrnoj haljini, sa dugom tamnom kosom. Kada biste izdaleka gledali, mogli biste da se zakunete da gledate u američku starletu Kim Kardašijan.

Ako biste se zapitali zašto je to tako, odgovor biste našli na njenom Instagram profilu, budući da je rijaliti zvazda takođe nedavno ponela jednu jalo sličnu toaletu u svetlijoj srebrnoj boji.

2. Crno od glave do pete

Crna haljina, čizme, naočare za sunce i crne rukavice. I Seka i Kim, od glave do pete su obe u crnom. Dodajte na to i dugu tamnu kosu i sasvim smo sigurni da ne biste mogli da ih raspoznate ukoliko se ne zagledate malo bolje.

3. Električno plavo

Slika Kim Kardašijan u električno plavom kombinezonu je nedavno obišla svet. Seka je na to dala svoj odgovor u vidu haljine i helanki u istoj nijansi. Čak je izabrala i sjajne viseće minđuše koje neverovatno liče na one koje Kim nosi na svojoj fotografiji.

youtube/printscreen- Seka Aleksić (PLAYBACK @ K1)

Seka Aleksić u plavoj odevnoj kombinaciji

4. Leopard print

Životinjski uzorci na odeći su u različitim oblicima i bojama stalno zastupljeni u modi. Starleta Kim Kardašijan je nedavno objavila fotografiju u kaputu sa leopard printom. Pevačica Seka Aleksić je našla način da taj autfit iskristi kao inspiraciju, te je u svom spotu ponela kombinezon sa identičnim uzorkom.

youtube/printscreen- Seka Aleksić

Seka Aleksić u leopard kombinezonu

5. Kožni autfit

U istom videu, pevačica se pojavljuje u pripijenoj kožnoj crnoj haljini do poda, sa crnim naočarima za sunce. Ukoliko posetite Instagram profil američke starlete, videćete vrlo sličnu odevnu kombinaciju i na njoj.

Radi se o lakovanim crnim pantalonama, mantilu i čizmama u crnoj boji, sa skoro identičnim parom naočara.

youtube/printscreen- Seka Aleksić

Seka Aleksić u kožnoj haljini

6. Asimetrična srebrna haljina

Na događaju povodom premijere najnovijeg rijaliti serijala porodice Kardašijan, Kim je ponela pripijenu metalik srebrnu haljinu asimetričnog oblika.

Malo više od mesec dana kasnije i Seka Aleksić se odlučila za sličan komad u istoj nijansi. 

instagram stories/printscreen-seka_aleksic

Seka Aleksić u metalik haljini

7. Šljokice protiv resica

Ukoliko se sećate sveopšte histerije koja je izbila oko prve fotografije koju je Kim Kardašijan objavila sa svojim dečkom, Pitom Dejvidsonom, setićete se i sjajnog srebrnog kaputa sa resicama, koji joj je navodno kupio bivši suprug Kanje Vest.

Premotajte par meseci kasnije i u videu Seke Aleksić pokušajte da nađete odevni predmet koji neodoljivo podseća na čuveni kaput. Radi se o ogrtaču sa krupnim okruglim šljokicama. Nekada kopije ne moraju da budu skroz iste da biste uvideli o čemu se radi, sama inspiracija vam govori dovoljno.

youtube/printscreen- Seka Aleksić

Seka Aleksić u šljokičavom ogrtaču

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)