Zanimljivosti

KIM POHARALA GARDEROBER MERILIN MONRO! Starleta na Met Gali ponela još jednu toaletu čuvene plavuše!

Iako je na crvenom tepihu izazvala brojne reakcije svojim pojavljivanjem u čuvenoj haljini od skoro 5 miliona dolara, Kim se tu nije zaustavila, pa je za to veće pozajmila još jednu toaletu legendarne glumice!

07.05.2022 20:00

KIM POHARALA GARDEROBER MERILIN MONRO! Starleta na Met Gali ponela još jednu toaletu čuvene plavuše!
Ap photo

Kada se na crvenom tepihu Met Gale 2022. Kim Kardašijan pojavila u čuvenoj goloj haljini Merilin Monro sa izblajhanom kosom i krznenim ogrtačem, ceo svet je odreagovao. Niko nije ostao imun na ovaj prizor, neki su drhtali od oduševljenja, dok su drugi zapenili od besa, rekavši da je sama činjenica da jedna rijaliti zvezda nosi odeću filmske ikone krajnje nepoštovanje prema sećanju na nju i njenoj zaostavštini.

Ono što mnogi tada nisu znali je da je Kardašijanka za ovu priliku odabrala još jednu haljinu čuvene seksipilne plavuše, a portal Srećna Republika otkriva o čemu se radi.

Naime, ona je haljinu sa crvenog tepiha, u koju je jedva ušla, presvukla tokom večeri i obukla još jednu toaletu Merilin Monro, koja joj je bila kudikamo udobnija, budući da je barem mogla da je zakopča. U pitanju je pripijena zelena haljina sa šljokicama i otvorenim leđima, delo dizajnera Normana Norela, piše Instagram stranica portala Dejli Mejl. Ovaj put, rajsferšlus je uspeo da pređe preko Kiminih oblina i da ih obuzda.

 

 

Ipak, Kim ne bi bila to što jeste da još jednom nije izazvala skandal. Naime, ona je kao presvlaku izabrala haljinu koju je Merilin Monro nosila na dodeli nagrada "Zlatni globus" 1962. godine i u kojoj je primila "Henrieta nagradu" za ženskog svetskog filmskog favorita.

Kim je saznala čak i da je vlasnik originalne statue koja je tom prilikom bila uručena glumici baš jedan od njenih prijatelja, te ga je zamolila da joj je pozajmi kako bi se sa njom uslikala, dok je nosila čuvenu zelenu haljinu. Kaže da joj je to iskustvo pomoglo da "kanališe svoju unutrašnju Merilin Monro".

Komentari i kritike naravno nisu izostali. Pratioci su žestoko uzvratili i pisali joj da ostavi pokojnu ženu na miru, da pronađe sopstveni stil i da pokaže malo poštovanja za nečiji rad.

Osim toga, mnogi su prokomentarisali kako bukvalno uništava istoriju i kako je ta nagrada za nju samo rekvizit sa kojim se slika, a za nekoga je bila priznanje za veliki trud i naporan rad. Kako god da se posmatra, Kim Kardašijan svakako ne ostavlja ljude ravnodušnim!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)