Zanimljivosti

KIM KARDAŠIJAN NIJE MOGLA DA OBUZDA ZADNJICU U HALJINI MERILIN MONRO! Ovo je pokušala da sakrije ali je „pucalo“ na sve strane

Kim je mnoge na Met Gali ostavila bez teksta svojim modnim izborom i izdanjem u kojem se pojavila. Međutim, nije sve bilo tako glamurozno i "pod konac" kako se na slikama i snimcima videlo, jer je Kim vodila "bitku" sa haljinom tokom oblačenja.

05.05.2022 13:00

KIM KARDAŠIJAN NIJE MOGLA DA OBUZDA ZADNJICU U HALJINI MERILIN MONRO! Ovo je pokušala da sakrije ali je „pucalo“ na sve strane
Srećna republika

U odnosu na prošlu godinu kada se na Met Gali pojavila potpuno pokrivena u crnom kostimu, Kim Kardašijan je ovaj put bila daleko na višem zadatku i svojom pojavom na Met Gali je prema modnim kritičarima pokazala da ume da se itekako lepo obuče.

Ona  se, podsetimo,  pre par dana pojavila u kultnoj raskošnoj haljini koju je 19. Maja 1962.godine nosila legendarna filmska glumica Merlin Monro, na rođendanu tadašnjeg predsednika Džona F. Kenedija.Pozlaćena haljina na kojoj je oko 6000 kristala, umetničko delo je Boba Makija, a izradio ju je kostimograf Žan Luj. Iznajmljivanje haljine je Kim koštalo oko 4,8 miliona dolara, a  da li je ona ispunila domaći zadatak?

Ono što je ipak malo ko mogao da vidi iza scene jeste kako se Kim snašla u haljini koju je odabrala za ovo posebno veče i da li je mogla ući u nju. Na društvenim mrežama isplivali su snimci i slike koji prikazuju realnost i šta se dešavalo iza scene, odnosno, tokom probe haljine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @veronicakumra

 

 

Naime, Kim je javno priznala da je zbog kultne toalete išla na dijetu i da je smršala sedam kilograma. Izbacila je šećere i ugljene hidrate, ali to izgleda nije pomoglo. Njena zadnjica je teško mogla da se uvuče u ovu haljinu. Prema rečima pojedinih medija u oblačenju su joj pomogli njen dečko Pit Dejvidson i  frizer Kris Eplton, ali ni pored toga nisu uspeli da obuzdaju njenu pozadinu koja je virila iz legendarne haljine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @farandulanews

 

I pored toga što ju je Kim nekoliko puta probala, ispostavilo se da je premala za nju, pa je moralo da se interveniše pertlama koje su je pričvrstile, a haljinu je na crvenom tepihu ponela prekrivajući je krznom u stilu popularne filmske dive Merilin Monro, jer zbog autentičnosti haljine se ne sme ništa na njoj menjati.

 

 

Kim je haljinu navodno nosila neko izvesno vreme zbog slikanja na tepihu, a kasnije se presvukla u repliku koja je bila identična i teško je bilo prepoznati da nije original.

 

 

Kimino priznanje, da je bila na dijeti zbog haljine izazvalo je čuđenje i podsmeh svih, a opet nije uspela u svojoj zamisli da se uvuče u haljinu Merilin Monro. Navodno ju je ismejala i Lili Rajnhart rekavši da je „bolesno ići na dijetu“ zbog jedne haljine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Be Glamorous (@instaglamday)

 

Haljina je prodata na aukciji 1999.godine za milion dolara. Međutim, ona je od 2016. godine u posedu jednog muzeja koji ju je otkupio za 4,8 miliona dolara i haljina se čuva pod posebnim uslovima, na temperaturi od 68 stepeni i vlažnosti vazduha između 40 i 50 procenata, kako prenosi „Vog“.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)