Zanimljivosti

OVO JE KIM KARDAŠIJAN PRE SVIH OPERACIJA! Isplivale fotografije koje bi ona najradije spalila, fanovi zaprepašćeni! (FOTO)

Poznata starleta Kim Kardašijan oduvek negira da je imala bilo kakvu estetsku intervenciju na svom telu, ali njeni pratioci su neumoljivi.

04.05.2022 11:00

OVO JE KIM KARDAŠIJAN PRE SVIH OPERACIJA! Isplivale fotografije koje bi ona najradije spalila, fanovi zaprepašćeni! (FOTO)
Tanjug/AP

Godinama unazad polemiše se o estetskim intervencijama na telu Kim Kardašijan, iako ona nikad javno nije o tome pričala, niti je bilo šta priznala sem botoksa i laserskog uklanjanja dlaka. Bili smo svedoci mnogih njenih izdanja u kojima je ponekad bila i predmet podsmeha medija zbog izgleda tela, ali su sada korisnici Reddita ponovo aktuelizovali priču komentarišući da Kim na novim fotkama koje objavljuje izgleda neprepoznatljivo u odnosu na ranije.

Oni su, naime, komentarisali fotke koje je objavio njen fan i potvrdili da pored takvog tela, kakvo je ona imala, nije bilo potrebe za estetskim korekcijama. Iako bi ona verovatno najradije uništila takve slike, fanovi su se složili da njeno telo na slikama, gde pretrčava ulicu i sedi u kola, izgleda prirodnije i autentičnije u odnosu na slike koje objavljuje na društvenim mrežama.

Njen fan koji je objavio fotke napisao je: "Da ovako izgledam ne biste smeli ništa da mi kažete“. 

Fotografije koje su privukle pažnju pratilaca su predstavile Kim na rođendanskoj žurci, zatim kako prelazi ulicu i na kraju kako sedi u kolima. Njeno izdanje je na svim snimcima besprekorno i lepo - prirodna kosa, ali i usne i grudi i zadnjica. 

Međutim, fotke koje se mogu videti na njenom profilu su skroz drugačije. Grudi su sada značajno čvršće i podignutije, zadnjica je zategnutija, a lice ispeglano do besprekornosti. 

- Izgleda previše plastično. Implanti i podizanje grudi, ovo nije prirondo - napisao je jedan korisnik na jednu od njenih najnovijih objava, zaprepašćen transformacijom koju je starleta zapravo prošla.  

Fanovi su je takođe prozvali i da je fotošopirala svoj pupak na jednoj fotki u kojoj promoviše liniju donjeg veša SKIMS. Takođe, tvrdilo se da je brazilskim tretmanom sređivala pozadinu, kao i da je operisala nos. Ona je, međutim, sve to negirala. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)