Moda

DA LI BISTE I VI NOSILI "ČELIČNU VUNU"? Kim Kardašijan već ima i bundu od ovog materijala!

Moda jeste lična ekspresija umetnosti kroz odeću ali gde se povlači linija između eksperimentalnog i suludog?

19.03.2022 15:00

DA LI BISTE I VI NOSILI "ČELIČNU VUNU"? Kim Kardašijan već ima i bundu od ovog materijala!
Tanjug/AP

Stilska otkrića u godinama za nama su nas nekada ostavljala bez daha, ali neretko i ostavljala bez komentara. Setite se samo trenda “ružnih” patika ili krznenih papuča. O ukusima stvarno ne treba raspravljati ali se ipak postavlja pitanje funkcionalnosti pojedinih materijala koji nam se plasiraju kao moda. Portal Srećna Republika vam predstavlja jednu takvu enigmu.

Naime, na modnim pistama smo mogli da vidimo suknje, haljine pa čak i torbice od materijala koji poprilično liči na čeličnu vunu. Svetlucavi trakasti komadi koji lepršaju na vetru svakako privlačne pažnju. Kakvu, o tome se već vodi diskusija.



Po društvenim mrežama se ljudi utrkuju da daju najbolji opis ove … tkanine, ako se tako može nazvati. Neki kažu da se radi o čeličnoj vuni, drugi se kunu da je to žica za ribanje zagorelih tiganja i šerpi a treći pak kažu da se radi o tračicama za kićenje jelke, te da je kreatorka našla način da reciklira svoje stare ukrase i lepo zaradi od toga.



Drugi tabor je pak oduševljen ingenioznim stilskim rešenjem i na sva usta hvali ovaj hrabar izbor materijala. U prvim redovima našla se ni manje ni više nego Kim Kardašijan lično, glavom, bradom i bundom. I to kakvom bundom, svetlucavom, “sijaćnom”, što bi naš narod rekao. Bundu joj je kupio bivši suprug a ona ju je pametno iskoristila da premijerno ispozira sa sadašnjim dečkom. I snalažljiva i modno rasvešćena, postoji li nešto što ta žena ne ume?!

Komentari (0)