Zanimljivosti

PIT U RATU SA KANJEOM: Evo me u krevetu tvoje žene!

Nakon višestrukih optužbi koje je Kanje Vest izneo na račun svoje još malo pa bivše supruge Kim Kardašijan, njen mlađani dečko Pit je stao u njenu odbranu. Pogledajte kako se odigrao ovaj viteški čin.

14.03.2022 17:00

PIT U RATU SA KANJEOM: Evo me u krevetu tvoje žene!
Srećna republika

Kanje Vest čini sve da privuče pažnju na sebe i sažaljenje javnosti, čini se. Poslednji u nizu njegovih incidenata uključuje snimak u kojem bivšu suprugu Kim optužuje da mu brani da viđa decu kao i da im je loša majka. Njegova javna kukumavka je otišla toliko daleko da mnogi smatraju da je Kanje posao paranoičan. Portal Srećna Republika vam otkriva epilog ovog događaja.

Naime, nakom ovih grubih reči Pit je ponovo pokušao da stupi u kontakt sa Kanjeom i da ga zamoli da prestane sa takvim ponašanjem, stajući u odbranu svoje devojke. On mu je tom prilikom rekao:

- Hej, Skit je. Možeš li molim te da se smiriš na trenutak? Sada je osam ujutru i stvari zaista ne moraju da budu ovakve. Kim je bukvalno najbolja majka koju sam upoznao. Ono što ona čini za vašu decu je čudesno a ti si takav je***i srećnik što je ona majka tvoje dece. Odlučio sam da neću više da dozvolim da nas ovako tretiraš i dosta mi je više ćutanja. Je***o odrasti već jednom!

Na ovo mu je Kanje odgovorio:

- O pa ti to koristiš psovke! Gde se sad nalaziš?

Pitov odgovor je zapalio društvene mreže:

- U krevetu sa tvojom ženom.

Nakon toga mu je poslao selfi iz tog istog kreveta.

Kanje je odgovorio:

- Drago mi je da vidim da si izašao iz bolnice i da si završio sa rehabilitacijom.

Naravno, ni Pit mu nije ostao dužan pa je uzvratio istom merom:

- Takođe. Pravo je čudo šta ta mesta mogu da učine za čoveka kada odeš tamo i potražiš pomoć. Trabalo bi i ti da probaš. Danas sam ceo dan u Los Anđelesu ako odlučiš da prestaneš da kukaš po Ineternetu i poželiš da sednemo i porazgovaramo.  

Reklo bi se da je previše detinjastosti u celoj ovoj drami ali da je jezičak zrelosti ipak na strani Pita. Njemu u njegovim godinama i priliče nezrelosti s vremena na vreme. Uglavnom zato što su sarkastične i iza njih stoji ipak staložena osoba koja se trudi da o svemu priča i reši problem.

Sa druge strane, Kanje je pogubio svaki kompas u svom ponašanju a njegove godine i iskustvo ipak zahtevaju malo više zrelosti. On nastavlja da doliva ulje na vatru ali bi trebalo da zna da tako lako može i sam da se opeče. Ostaje nam samo da vidimo šta će se desiti na kraju balade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)