Zanimljivosti

DA LI SE DRAMI NAZIRE KRAJ? Kanje ljubi klona svoje bivše supruge a Kim je zvanično slobodna žena!

Nakon više od mesec dana javnih svađa i prozivki, čini se da su Kim i Kanje rešili da zakopaju ratne sekire i pozabave se svojim razvodom na miran način.

03.03.2022 09:35

DA LI SE DRAMI NAZIRE KRAJ? Kanje ljubi klona svoje bivše supruge a Kim je zvanično slobodna žena!
Srećna republika

Iako će vam možda delovati neverovatno nakon svega što je o njihovom odnosu isplivalo na površinu u proteklih mesec dana, čini se da su Kim Kardašijan i Kanje Vest rešili da se razvedu na civilizovan način. Portal Srećna Republika vam otkriva najnovije događaje na relaciji Kardašijan-Vest. 

Naime, nakon ročišta koje je održano nedavno, Kim je po zakonu slobodna žena. Sam sudski proces možda još nije okončan, ali Kim je dobila ono što je tražila. Odbacila je Vest iz svog prezimena i zvanično je dobila status samice. Mnogi korisnici društvenih mreža se šale na račun Kim Kardašijan i tvrde da je ona odlučila da polaže pravosudni ispit i stekne zvanje advokata kako bi mogla da se razvede i kako bi mogla da eskivira okakve Kanjeove niske udarce. Pa, gde ima dima .... 

Kanje nije prisustvovao onlajn ročištu putem video poziva ali se preko svog advokata napokon složio da se razvedu. Ipak, Kanje ne bi bio Kanje da nije imao neke svoje....uslove. Prvi uslov se odnosio na povraćaj novca u slučaj u da jedno od njih dvoje umre, i sudija je odobrio to, te su oboje zadržali to pravo. Ipak, ono što jeste problematično su druga dva zahteva koja je sudija odbacio. Jedan se odnosio na to da Kim ne prebaci nikakvu imovinu koja joj je poverena na druga lica a drugi je najbizarnija stvar koju je pravni sistem ikada čuo. 

Naime, po tumačenju iz komentara na društvenim mrežama, poslednji uslov se odnosio na izbor novog supružnika sa kojim bi Kim mogla ući u brak kao i na iznošenje i svedočenje o njihovoj međusobnoj komunikaciji. Kanje je želeo da se Kiminom potencijalnom novom suprugu odbije pravo „bračne priviliegije“ po kojem mu je zakonski dozvoljeno da ne svedoči na sudu protiv svoje supruge. Sud je naravno ovo odbio. Ali budući da su obe strane pristale na razvod, i Kanje j sada zvanično slobodan čovek.

Osim što izgleda da nije previše dugo samovao, jer je prvog marta na svom Instagram profilu na storiju okačio sliku sebe i svoje nove „muze“ Čejni Džons, koja neodoljivo podseća na bivšu mu ženu, Kim. Toliko da su je internet trolovi prozvali jeftinom kopijom Kim Kardašijan. A nije kao da im ona za to ne daje povoda. Na pitanje da li mu je ona nova devojka, Kanje se poverio sebi bliskim ljudima i rekao da ne želi još uvek da etiketira taj odnos, da se zabavljaju, izlaze i putuju, da tako već dve nedelje provode vremen, ali da trenutno ne želi da se ograniči samo na jednu vezu.

Pored nove devojke, Kanje vreme provodi i sa bivšim pašenogom, i da, ovo sam morala da istražim, jer su naši bračno-porodični odnosi komplikovaniji od razvoda bračnog para Kardašijan-Vest, ako je to ikako ljudski izvodljivo. Naime, Tristan Tompson, bivši-sadašnji-budući partner Kloi Kardašijan, Kimine sestre, i Kanje Vest, uskoro-pa-bivši muž Kim Kardašijan, Kloine sestre, su u Majamiju otišli na zajedničku večeru i sjajno se proveli. Dobro je znati da raskidi, prevare, vanbračna deca i tužbe za razvod nisu uticali barem na njihov odnos. Toliko za sada iz ludog Holivuda, ali samo za sada.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari. (0)