Zanimljivosti

KANJE VEST: Nisam se nadao da ću svoju decu najčeće viđati na TikToku!

Kanje Vest očajan zato što mu Kim ne dozvoljava da viđa decu

13.03.2022 22:02

KANJE VEST: Nisam se nadao da ću svoju decu najčeće viđati na TikToku!
Tanjug/AP

U toku barkorazvodne parnice Kim Kardašijan i Kanje Vesta, čini se da je upravo Kanje ostaje uskraćen za viđanje sa decom. Tako je upravo na Instagramu objavio snimak sledeće sadržine:

- Dešava se košarkaška utakmica "Donda2" u Majami. Završio sam da sva moja i Kimina deca dolete iz Kalabasasa u Majamiju, kako bih ih video. Stigla mi je samo poruka od njenog asistenta: Deca su na letu. Kada je avion poleteo, stigla mi je poruka od Kim, sadržine: Nort neće biti na letu.

Ovo je slična situacija kao i sa Nortinom rođendanskom proslavom u Čikagu, nadam se da je ljudima jasno sa čime se sve ja borim.

Ili kao sa situacijom "Dovs" košarkaškog tima u Kaliforniji, moja ćerka Nort voli košarku i želeo sam da vidi tim u kome je počinjao svoje prve košarkaške korake i njen tata, ali ona nije opet mogla da dođe.

Recimo nedeljnu službu sam pomerio na 10 sati ujutru, dakle pomerio sam celu službu, kako bismo stigli na utakmicu u 12h i 30 minuta, a Nort neće moći da dođe i prespavala je sve ovo - rekao je vidno potresen Kanje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ye (@kanyewest)

 

Na njegovom poslednjem video klipu, takođe na Instagramu, vidimo koliko on očajava što je otac koji nije video svoju ćerku na njenoj rođendanskoj zabavi, upravo zato što mu Kim nije rekla gde se proslava održava.

Istakao je da on nema zvanično starateljstvo nad svoje četvoro dece koje je dobio u braku sa Kim, i da mu je deprimirajuće da provodi sam Božić, kao i da viđa decu pod kontrolom nekog nadležnog organa.

Dodao je i da ga je posebo uzbudilo kada je svoju malu ćerku video kompletno našminkanu i to na TikToku.

Detalje, pogledajte na snimku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ye (@kanyewest)

 

Njegovi pratioci prokomentasisali su ove njegove reči uz: "Bog je velik, videće sve", pruživši mu utehu.

Komentari (0)