Zanimljivosti

DOK JEDNOM NE SMRKNE DRUGOM NE SVANE: Kim slavi, Kanje tuguje!

Iako smo se nadali da će se srasti stišati nakon što su Kim Kardašijan i Kanje Vest službeno postali slobodni ljudi, izgleda da jedno od njih dvoje i dalje za sobom vuče posledice propalog braka.

05.03.2022 15:00

DOK JEDNOM NE SMRKNE DRUGOM NE SVANE: Kim slavi, Kanje tuguje!
Srećna republika

U Holivudu nikada nije dosadno, to smo barem mogli da zaključimo tokom poslednja dva meseca. Portal Srećna Republika vam otkriva nova dešavanja na relaciji Kardašijan-Vest.

Naime, nakon što je sud zvanično proglasio slobodnom ženom, Kim Kardašijan je zvanično odbacila prezime bivšeg supruga svuda, pa je ono nestalo i sa njenih profila na društvenim mrežama, piše portal Dejli Mejl

U to ime, ona i njen mlađani dečko su uslikani na zajedničkoj večeri sa prijateljima na Beverli Hilsu u poprilično opuštenom izdanju, Kim u farmerkama i sa neurednom punđom a Pit tradicionalno u šorcu i duksu, sa kečketom na glavi. Reklo bi se da Kim ima razloga za slavlje.

Sa druge strane Kanje ne bi bio Kanje kada celom situaciji ne bi dodao prstohvat drame, te je na svom Instagramu objavio pesmu koju je napisao o razvodu, koju su mnogi njegovi fanovi podržali i izrazili svoje razumevanje i saosećanje. Naomi Kembel je čak i lajkovala tu objavu. U ovoj elegiji on izražava tugu zbog razvoda, gde ga poredi sa najtežim simptomima Kovida i gušenjem.


Ipak, to ne bi ni bilo ništa čudno niti zabrinjavajuće da Kanje nije objavio spot za pesmu „Easy“ u kojem kidnapuje glinenu lutku napravljenu po liku Pita Dejvidsona i živog ga zakopava, da bi pesmu završio rečima „Svi su živeli srećno do kraja života, osim Skita“ a onda precrtao njegovo ime i napisao „znate već koga“. Pogledajte spot i sami zaključite.

 

 

Komentari (0)