Zanimljivosti

ZARATIO SA SVIMA: Kanje Vest nastavlja svoju seriju napada!

Nakon što je javno isprozivao svoju bivšu ženu i optužio je da ne ume da vaspitava njihovo četvoro dece, reper nastavlja da šokira javnost svojim neuračunljivim ponašanjem!

14.02.2022 23:15

ZARATIO SA SVIMA: Kanje Vest nastavlja svoju seriju napada!
Ap photo

On tvrdi da se bori da povrati svoju porodicu, ali ostatak sveta ima ogromne poteškoće da u to poveruje! Kanje Vest i njegov „rat jednog protiv svih“ su u žiži interesovanja već danima. Reper je nakon virtuelnih verbalnih napada na svoju bivšu suprugu kao i fizičke agresije, prešao na neke druge frontove. Portal Srećna Republika vam donosi sve novosti. 

Naime, sada je njegova najnovija žrtva Pit Dejvidson, sadašnji dečko Kim Kardašijan. Pit je Kanjeu poslao vrlo uviđavnu poruku u kojoj mu govori da zaista ne želi da se meša u način na koji on i njegova supruga vaspitavaju decu, jer ga se to ne tiče kao i da se nikada ne bi isprečio između oca i njegove dece. Takođe je dodao da bi voleo da ih jednog dana upozna i da svi budu u prijateljskim odnosima. Poruku je Kanje slikao i onda objavio na svom Instagram profilu, i uz nju dodao natpis da on nikada neće upoznati njegovu decu. Pored toga je potvrdio da njegov nalog nije bio hakovan. Ubrzo nakon toga, ova objava je uklonjena sa profila. Ali, nije jedina.

Naime, na njegovoj listi neprijatelja se našla i mlada pevačica Bili Ajliš, koja je nedavno na jednom nastupu zaustavila muziku kada je videla da je jednom njenom fanu pozlilo i pomogla mu da nađe inhalator. Nakon toga je prokomentarisala da će ona uvek da sačeka i da se uveri da li je osoba dobro pre nego što nastavi sa nastupom.

Kanje je ovo iz nekog razloga doživeo vrlo lično i tvrdio da je Bili na ovaj način isprozivala repera Travis Skota, zbog tragedije koja se desila na festivalu „Astroworld“, koji je Travis osnovao. Naime, na tom festivalu je desetoro ljudi tragično izgubilo život a mnogi tvrde da je Travis izbegao da preuzme odgovornost na sebe. Upravo iz tog razloga je Kanje mislio da su Biline reči aluzija na Travisovo neodgovorno ponašanje.

Iz protesta, on je tražio da se Bili javno izvini Travisu i porodicama žrtava kako bi Travis Skot i on mogli da nastupaju zajedno na festivalu „Koačela“. Bili, koja je više nego duplo mlađa od Kanjea Vesta, je u celoj ovoj situaciji najzrelije postupila, i prokomentarisala Kanjeovu objavu rečima da je samo pokušavala da pomogne fanu i da ni u jednom jedinom trenutku nije spomenula Travisa Skota. Naravno, i ova objava je nestala sa naloga u međuvremenu.

Pored ovoga, Kanje je isprozivao i repera Kida Kadija, svog nekadašnjeg saradnika, i objavio kako se ovaj neće pojaviti na njegovom novom albumu, koji inače izlazi uskoro, jer se druži sa Pitom Dejvidsonom. On mu je na to žestoko uzvratio rekavši mu da je prava šteta što se neće pojaviti na albumu na kome nije ni želeo da bude. Naravno, i ovo kao i sve ostale njegove onlajn svađe, privatne i poslovne, su nestale sa njegovog profila. Ko gubi, ima pravo da se ljuti, tako barem kažu!

Ono što je tamo ostalo je kolažna slika njegove dece, na kojoj moli da mu se porodica ponovo sastavi, slika Kim Kardašijan u bundi koju joj je on kupio, gde tvrdi da sa njom nije u svađi i objava gde zahvaljuje fanovima na podršci i traži od fanova da iz sve snage vrište na Pita ako ga sretnu negde i da mu poruče da će Kim i Kanje zauvek biti zajedno. Mislimo da je osim reči „čudno“ svaki drugi komentar je suvišan!

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)