Zanimljivosti

KIM OTKRILA: Evo da li ćemo Pita Dejvidsona gledati u njenom novom rijalitiju!

Kim Kardašijan napokon otvorila dušu o novom dečku i novom rijaliti serijalu njene porodice, čija premijera se željno iščekuje.

10.03.2022 14:00

KIM OTKRILA: Evo da li ćemo Pita Dejvidsona gledati u njenom novom rijalitiju!
Srećna republika

Kim Kardašijan je napokon po prvi put javno prokomentarisala svoju romansu sa Pitom Dejvidsonom, četiri meseca nakon što su započeli vezu, a portal Srećna Republika vam otkriva da li će njena sadašnja veza i bivši brak biti zastupljeni u njenom novom projektu. 

Naime, ova rijaliti zvezda je u intervjuu za magazin “Varajeti” pričala o komičaru koji nastupa u emisiji “Subotom uveče uživo” ali i o predstojećem rijalitiju njene porodice „Kardašijanovi“. Na pitanje da li će se Pete pojaviti u serijalu, Kim je rekla:

- Nisam snimala sa njim. Ali ja se tome ne protivim. To jednostavno nije nešto što on radi.

Ali bez obzira da li se Pit pojavljuje u „Kardašijanovima“, emisija će se svakako pozabaviti romansom ovog para. Kim je u intervjuu rekla da će, kada serija bude premijerno prikazana 14. aprila, gledaoci saznati kako su se upoznali i ko je načinio prvi korak i kako je do svega došlo, kao i sve detalje koje svi žele da znaju.

- Definitivno sam otvorena za razgovor i svakako ću to objasniti - rekla je ona.

Njeni komentari su se pojavili mesec dana nakon što je Pit u jednom intervjuu rekao da voli da se druži sa prijateljima ili da se odmara sa svojom devojkom unutra, ali ne spominje Kim po imenu. Prošlog decembra, u podkastu, Kim Kardašijan se nasmejala na pitanje o tome ko je njen omiljeni član glumačke ekipe emisije “Subotom uveče uživo”, smatrajući to nameštaljkom.

Uprkos nedostatku zvaničnih komentara o njihovoj vezi, Pit i Kim su se često fotografisani zajedno u javnosti, ali ne i na nekakvom poznatom događaju, piše portal eonline.com

Kardašijanovi“ će se takođe pozabaviti Kiminim razvodom od Kanjea Vesta, oca njene dece. Reper će se takođe i lično pojaviti u emisiji, pošto je snimio scene za serijal pre nego što se njihov odnos pogoršao, i mnogo pre nego što je počeo da omalovažava Pita na Instagramu i u svojim spotovima i pesmama. Na temu svog bivšeg, Kim je rekla u intervjuu:

- Verujem u javno bodrenje, ali u kritiku između četiri zida. Mislim da nikada ne bih kritikovala oca svoje dece u svojoj televizijskoj emisiji. Uvek poštujem ono što će deca videti. Realnost je da smo mi uvek porodica. Uvek ćemo gajiti ljubav i poštovanje jedno prema drugom. Čak i ako postoje trenuci u kojima se možda ne čini tako, ima toliko trenutaka koji su jako pozitivni. Mislim da je važno da ljudi vide da stvari nisu savršene sve vreme, ali da mogu da postanu bolje.

Komentari (0)