Moda

SANDALE KOJE SU ZALUDELE ŽENE ŠIROM SVETA! Posebno će obradovati one nižeg rasta!

Ukoliko želite da vam silueta deluje izduženije a da ne priredite pravu torturu svojim stopalima, odlučite se za ove cipele i bićete nam zahvalne.

17.03.2022 12:25

SANDALE KOJE SU ZALUDELE ŽENE ŠIROM SVETA! Posebno će obradovati one nižeg rasta!
shutterstock.com

Efektne kao visoke potpetice ali udobnije i praktičnije. Mislite da je to samo nedostižan san? Varate se, takve cipele postoje a portal Srećna Republika vam otkriva koji je to savršeni par za vas!

Još od sedamdesetih godina kada su stupile na modnu scenu, one se ne odriču svog trona. Lepe, upadljive, udobne, ekscentrične, sve su to opisi za jednu vrstu obuće – PLATFORME.

Iako se pojavljuju i na čizmama i na patikama, nama su ipak najženstvenije u vidu sandala a danas vam predstavljamo jedne koje su pomutile pamet celom modnom svetu. Pravo sa modnih pista i prvih redova Nedelja mode u Milanu i Parizu dolaze u vaš cipelarnik, spremne da njima mamite uzdahe.

Srećna republika

Metalik sandale sa platformom

Dame nižeg rasta će ih obožavati jer će im izdužiti figuru bez pulsirajućeg bola u stopalima. Ipak, najveće srećnice će biti dame koje imaju nešto šira stopala, jer platforma lepo izbalansira izgled noge a ako se odlučite za sandale koje imaju dva šira kaiša koja se napred ukrštaju, oni će divno zakamuflirati ravne tabane ili šire stopalo.

Krasi ih vrtoglavo visoka štikla u nešto debljem formatu koja je savršeno izbalansirana platformom na prednjoj stani stopala, što ih čini izuzetno udobnim za nošenje. Postoje i razne varijacije na temu, te vam mi predstavljamo neke od njih.

Klasične crne

Crna se divno slaže sa svim bojama i stilovima odeće. Možete ih uklopiti uz jednostavan džins i košulju ili pak mini haljinu i neku efektnu torbicu. Najpraktičnije su za posedovanje i isplatiće same svoju cenu jer se mogu nositi skoro uvek i svuda.

Bele

Za dame koje referiraju nešto elegantniji stil, savetujemo bele sandale na platformu. Ovakva obuća u beloj ili bež boji se lepo stapa sa bojom kože i vizuelno izdužuje nogu, te su idealne ukoliko želite da dodate svojoj visini par centimentara i delujete vitkije.

Satenske sa ukrasnim kamenčićima

Sandale koje možete videti na svakom koraku podelile su javnost, jedni im se dive, a drugi ih preziru. Istina je da nisu po meri svačijeg ukusa, ali je takođe tačno da mešavina satena i ukrasnih kamenčića čini da izgledaju skupo, te će vašim stopalima podariti dašak luksuza.

Šarene

Šarene platform su idelane kao tajni sastojak jednog dobrog monohromatskog aufita. Ukoliko se odlučite za jednobojnu odevnu kombinaciju, stopala ukrasite platformama u upadljivim bojama, pogotovo zato što nam proleće pred nama to dozvoljava. Vaš korak će biti samouvereniji i sigurno ispraćen gde god da krenete.

Boho šik platforme

Cvetni motivi, rese, lepršave haljine i pantalone i na stopalima platforma-sandale. Bićete definicija boemskog šika, neobaveznog i seksipilnog, prirodnog i elegantnog. Usvojite ovaj spoj nespojivog i postanite glavna meta svih pogleda.

Ispod zvonastih pantalona

Zvonaste pantalone, kao trend zimske i predstojeće prolećne sezone, uparite sa trendi obućom i dobićete kombinaciju iz snova. Noge, koje u pripijenim zvonaricama deluju mršavije i zategnutije još više će biti istaknute zahvaljujući platformama. Pored toga, zvonaste nogavice će svojoj širinom sačuvati vašu malu tajnu i prikazati vaše sandale samo na momente. Ne mora niko da zna vaš trik za izdužene noge, zar ne?

Sa kaišićima

Ukoliko želite nešto seksipilniju varijantu, odlučite se za kaišiće, koji će vaše elegantno stopalo istaći taman koliko treba a vama pružiti zavodničku siluetu. Ovakve sandale u metalik nijansama su pravi hit za sve predstojeće prolećne i letnje proslave, jer izgledaju atraktivno a u njima ćete moći da plešete cele noći.

Od prevrnute kože

Za sve nežnije dame koje preferiraju prevrnutu kožu, ove sandale možete naći i u ovoj varijanti u svim duginim bojama, u nežnoj roze boji, plavoj nijansi prolećnog neba, tonovima lavande i pastelnožutoj. Izbor je na vama, samo se potrudite da ovaj osetljiv materijal propisno zaštitite od kiše i fleka kako bi vam sandale duže trajale.  

Komentari (0)