Zanimljivosti

KIM KARDAŠIJAN NAJZAD PROKOMENTARISALA NOVU DEVOJKU KANJEA VESTA: Pogledajte šta je rekla

Kanje Vest ima novu devojku, koja ne samo da je kopija bivše žene Kim Kardašijan, već se identično i oblači.

13.04.2022 21:30

KIM KARDAŠIJAN NAJZAD PROKOMENTARISALA NOVU DEVOJKU KANJEA VESTA: Pogledajte šta je rekla
Tanjug/AP

Kim Kardašijan je konačno progovorila o Čejni Džons, novoj devojci svog bivšeg muža Kanjea Vesta. Ova 41-godišnja rijaliti zvezda gostovala je u podkastu Amande Hirš, kada su je prvi put upitali da prokomentariše Kanjeovu devojku, za koju se mnogi slažu da liči upravo na Kim.

Kanje je prvi put primećen sa Čejni u januaru, dok je još bio u vezi sa Džulijom Foks.

 

Amanda Hirš je u razgovoru sa Kim pomenula, da neke žene koje su viđene u društvu Kanje Vesta, po izgledu deluju baš kao da su veliki fanovi upravo Kim, i da je primetno i da se čak obalače poput nje.

Kanjeova devojka mi deluje slatko!

 

 

- Ne osećam se čudno povodom toga. Samo želim da on bude srećan, a njegova devojka Čejni deluje baš slatko. Kanje, radi šta god da te čini srećnim, nije me briga šta je to - odgovorila je najpoznatija Kardašijanka.

Ona je nastavila kako misli da će nova Vestova devojka, pozitivno uticati na njega u svakom pogledu.

- Mislim da će se to odraziti pozitivno na njegov život i rad, kao i na to kakav je roditelj, dokle god je on srećan, i ja mu to iskreno želim, zaista - odgovorila je Kim.

 


Čejni je primećena na Vestovoj zabavi, dok je u februaru potvrđeno i da je raskinuo sa Foksovom, pošto je njegova romansa sa Džonsovom počela da se zahuktava.

Jedan izvor je pak početkom aprila tvrdio da Kanje i Čejni nisu "par za javnost", dodajući da je ona Vestova "muza" i da se samo druži sa njegovom ekipom.

Pet me je jurio i ranije!

 

Kim je takođe potvrdila da je prvi put srela svog dečka Peta Dejvisona u oktobru, na crvenom tepihu za Met Gala bal. Pikantne detalje otkrila je informacijom da je on nevešto pokušao da dobije njen broj pre nego što su se upoznali.

Dodala je da je znao da će ona biti domaćin tokom Met Gala, iako to još nije bilo objavljeno.

Priznala sam mu da imam veliku tremu. Samo mi je dao dobar savet i rekao je: „Hej, uzmi moj broj ako ti nešto zatreba“. Budući da sam nosila rukavice, nisam bila u situaciji da ukucam njegov broj telefona, a to sam mu i objasnila, na šta je on rekao: „U redu, kul“ i otišao je, pre nego što je sam mu i predložila da on uzme moj broj - rekla je Kim.

Ona je dodala da se dugo potom između njih dvoje nije desilo ništa, budući da on nije želeo da ga snimaju, sve dok se tog jednog dana kada su imali  generalnu probu, pre sada već ozloglašenog skeča, nisu prvi put poljubili i to pred kamerom.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)