Zanimljivosti

OVOME SE NIKO NIJE NADAO NA VENČANJU BEKAMOVOG SINA! Bruklin se zapravo udao, a evo i kako!

Sin Viktorije i Dejvida Bekama juče je stao na ludi kamen, a mediji još objavljuju detalje s ceremonije koju je pratio čitav svet.

10.04.2022 18:00

OVOME SE NIKO NIJE NADAO NA VENČANJU BEKAMOVOG SINA! Bruklin se zapravo udao, a evo i kako!
Tanjug/AP

Budući da je trajalo do ranih jutarnjih sati, još mamurni gosti prepričavali su dogodovštine sa venčanja mlađanog Bruklina Bekama (23), sina Viktorije i Dejvida Bekama, i Nikole Pelc (27), naslednice imperije poznatog američkog biznismena Nelsona Pelca.  

Tako su mnogi, ako je verovati američkim tablodiima, primetili da su Bekamovi pomalo bili u zapećku jer je u prvi plan došlo bogatstvo čuvenih Pelcovih. Tome ide u prilog i činjenica da je mladi par odlučio da se venča na Floridi, upravo na imanju američke porodice, a ne u Britaniji odakle su nekadašnji fudbaler i njegova izabranica. 

A šta se krije iza svega toga, tabloidi širom sveta već su počeli da raspredaju mnogobrojne teorije.            

Predbračni ugovor

Bogatstvo porodice Bekam procenjeno je na 45,5 miliona evra, što je znatno manje od onog što poseduje porodica mlade glumice. Procenjuje se zapravo da su Nelson i njegova supruga Klaudija Pelc "teški" čak 2,15 milijardi evra, tako da je bilo očekivano i potpisivanje predbračnog ugovora.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

Ipak, svima je jasno da je Bruklin u svoju izabranicu, uprkos svim pa i pomalo zlonamernim komentarima, zaljubljen do ušiju. Naime, da se on pitao, do venčanja bi došlo još pre dve godine, ali je njegova mama Viktorija bila za to da oni ipak neko vreme žive zajedno kako bi se što bolje upoznali. U međuvremenu je proglašena i pandemija koronavirusa, tako da je dugoočekivana svadba nekoliko puta odlagana.

Emocije su između dvoje mladih tako opstale i posle dužeg perioda zabavljanja, a koliko Bruklin voli svoju devojku još jednom je pokazao juče na venčanju i tako zaprepastio javnost širom sveta. On je zapravo odlučio da prezime svoje buduće supruge doda svom imenu i to kao neku vrstu srednjeg imena, što je obrazložio željom da Nikoli na još jedan način iskaže bezrezervnu ljubav i poštovanje.   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

To je izazvalo salve komentara na tekstovima koji su objavljivani nakon venčanja, a mnogi su primetili kako je mladi Bekam možda i zaljubljeniji u parterku nego što je ona u njega. Takođe, bilo je i onih koji su zlonamerno istakli da je on zapravo udao "što i nije iznenađujuće imajući u vidu koja devojka je u pitanju".

Tetovaže posvećene Nikoli

Bruklin, inače, na telu ima više tetovaža posvećenih izabranici. Tako je na zadnjoj strani njegove leve ruke ispisan tekst koji glasi: „Definisanje trenutka, ljubav mog života, moja zaštita“. Takože, njeno puno ime, Nicola Anne Peltz, ispisano mu je na vratu, dok je ispod prezimena dodata reč "beba", koja se takođe odnosi na nju. Na vratu je čak istetovirao i oči svoje novopečene supruge.   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

- Tačno ispod replike njenih očiju je i sveže napisana ljubavna Nikolina poruka koja glasi: „Zauvek moj dečače. Čitaj ovo kad god se osećaš uznemireno. Želim da znaš koliko si istinski voljen. Imaš najljubaznije srce koje sam ikada srela i nadam se da nikada neću proći ni dan bez tvoje ljubavi."

Tu je još poruka na njegovom telu koje mu je nekada napisala Nikola. 

- Mislim da si tako neverovatan. Samo možemo da prođemo kroz sve zajedno ako dišeš polako i veruješ. Volim te više od toga. Ljubi te uvek, tvoja buduća žena."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

Poslednja u nizu tetovaža posvećenih Nikoli je i ime njene pokojne bake Đine, koje je istetovirao na ruci.

"Vog" ima pravo da prvi objavi ekskluzivne fotografije sa njihovog venčanja, koje svi željno iščekuju..

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham


 

Komentari (0)