Zanimljivosti

VENČANJE OD 3,6 MILIONA EVRA! Pogledajte detalje sa svadbe mladog Bekama, sve puca od luksuza!

Sin Dejvida i Viktorije Bekam, Bruklin Bekam, stao je na ludi kamen, a mi vam donosimo detalje s velelepne ceremonije na Floridi.

10.04.2022 12:05

VENČANJE OD 3,6 MILIONA EVRA! Pogledajte detalje sa svadbe mladog Bekama, sve puca od luksuza!
shutterstock.com

Venčanje koje je u skorije vreme izazvalo najviše pažnje što zbog njegovih glavnih aktera, što zbog glamura za koji se verovalo da će biti zastupljen, održano je na velelepnom imanju vrednom 103 miliona dolara u Palm Biču na Floridi.

Na večnu ljubav zakleli su se sin Dejvida i Viktorije Bekam, Bruklin Bekam (23), i njegova tri godine starija izabranica Nikola Pelc, ćerka američkog milijardera Nelsona Pelca u čijem je vlasništu objekat odabran za ceremoniju. Procenjuje se da je u pitanju jedno od najskupljih venčanja u poslednjoj deceniji budući da je, veruje se, koštalo čak oko 3,6 miliona evra.

Ceremonija je počela oko 18 časova i sudeći po fotogrfijama, bilo je bajkovito. Mladenci su izgledali nikad zaljubljenije, a njih su tokom svečanosti pratile i mnogobrojne svetske zvezde koje su sa njima podelile jedan od najlepših trenutaka u životu. Među zvanicama je bila pevačica Eva Longorija, Mel Si, Gordon Remzi, kao i čuvena teniserka Serena Vilijams. Na svadbu, kako je naveo britanski San, ipak nisu bili pozvani princ Hari i njegova supruga Megan Markl, dok Bruklinov kum, Elton Džon nije došao na venčanje zbog aktuelne turneje.   

Prema pisanju brojnih medija, najemotivniji je bio trenutak kada se pred Bruklinom, koji je ispred vile stajao  okružen cvećem i gostima, pojavila lepa Nikola, inače glumica. 

Bruklina su pratila šestorica kumova, koji su stajali sa njegove desne strane, dok je šest devojaka bilo na njegovoj levoj strani. Njegova najmlađa sestra takođe je tog dana pokupila simpatije. Naime, desetogodišnja Harper Seven izgledala je poput deveruše u beloj haljini sa vencem u kosi.

Dejvid i Viktorija Bekam su takođe bili na visini zadatka, a uz Bruklina je rame uz rame stajao njegov mlađi brat, 17-ogodišnji Kruz. On mu je bio jedan od kumova na venčanju.

S obziom na to da oboje supružnika imaju jevrejsko poreklo, venčanje je obavljeno uz pojedine običaje te kulture. 

 

Interesantno je da se na venčanju, suprotno svim očekivanjima, nisu pojavile članice nekadašnjeg sastava Spajs grls, u kom je bila Bruklinova majka Viktorija. Izostala je Ema Banton, koja je na svom Instagramu podelila fotografiju mladenaca i napisala: "Ove dve duše se danas venčavaju", a zatim je dodala: „Žao mi je što neću biti sa vama da proslavimo, Dejvide, Viktorija zadržite suze, volim vas puno".

Inače, na luksuznom imanju porodice Pelc gosti su mogli da uživaju do kasnih sati. 

 

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)