Zanimljivosti

VERIDBA PO DRUGI PUT: Dženifer Lopez opet rekla “da” Benu Afleku, ŠOKIRAĆE VAS njen novi VERENIČKI PRSTEN!

Iako su ovih dana šuškalo da bi mogla da padne prosidba, izgleda da su nas Džej Lo i njen dragi pretekli i verili se po drugi put!

09.04.2022 11:23

VERIDBA PO DRUGI PUT: Dženifer Lopez opet rekla “da” Benu Afleku, ŠOKIRAĆE VAS njen novi VERENIČKI PRSTEN!
Tanjug/AP

Svi kojima je bilo drago što su Dženifer Lopez i Ben Aflek ponovo zajedno sada pucaju od sreće. Naime, pevačica je potvrdila svoju drugu veridbu sa starom-novom ljubavi, glumcem Benom Aflekom, a portal Srećna Republika vam otkriva detalje grandioznog čina.

Naime, pevačica je zaintrigirala svoje fanove putem videa na svom Instagram profilu, rekavši im da ima važne vesti za njih i da se pretplate na njenu mejling listu kako bi saznali više.

Naravno, svi su pretpostavljali o čemu se radi ali potvrda je došla direktno od latino dive lično, koja je u svom personalizovanom mejlu sa fanovima podelila snimak na kome je vidno raznežena i gleda u svoj prelepi i pozamašni verenički prsten kojim dominira dijamant u pevačicinoj omiljenoj svetlozelenoj boji.

 

 

Čini se da pevačica baš voli obojene dijamante, budući da je prvi i legendarni verenički prsten koji je od Afleka dobila u novembru 2002. godine bio ružičaste boje a koji je u ono vreme koštao basnoslovnih 2,5 miliona dolara. Dvadeset godina kasnije, ova dama je od svog verenika opet dobila prsten koji oduzima dah.

I dok ne saznamo koliko ovaj novi impresivni komad nakita vredi, možemo da uživamo u pogledu na ova dva zadivljujuća prstena, da ih poredimo i naravno da čestitamo ovom lepom paru na veridbi i na svemu što ih očekuje u njihovoj zajedničkoj budućnosti!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)