Zanimljivosti

PIJANA KARDAŠIJANKA SE UDALA?! Sa Gremija pravac u kapelu da bi izgovorila sudbonosno da!

Najstarija sestra Kardašijan se nakon dodele „Gremija“ u Las Vegasu udala za svog verenika Travisa Barkera, ali onda je saznala nešto što nije očekivala.

07.04.2022 17:05

PIJANA KARDAŠIJANKA SE UDALA?! Sa Gremija pravac u kapelu da bi izgovorila sudbonosno da!
Tanjug/AP

Od poodice Kardašijan smo navikli na svakake ekscentričnosti i skandale, ali ovo je izgleda ipak malo previše. Naime, najstarija sestra iz klana Kardašijan-Džener, Kortni, izgovorila je sudbonosno „da“ svom vereniku Travisu Barkeru, a portal Srećna Republika vam otkriva kako je došlo do ovog spontanog venčanja.

Sve se odigralo neposredno nakon dodele nagrada „Gremi“, kojoj su prisustvovali i Kortni i Travis. Pošto su vereni već neko vreme, dugo se spekulisalo da li planiraju venčanje, kao i kada bi taj čin mogao da se desi. A dogodio se upravo onda kada se ceo svet najmanje nadao.

Nakon dodele nagrada, poprilično veseli i pod dejstvom alkohola, kako su posvedočili ljudi koji su se našli u blizini poznatog para, oni su otišli u jednu od poznatijih kapela za venčanje u Las Vegasu. Navodno su iskeširali 199 dolara za taj čin i venčali se. Bez popmeznog venčanja, venčanice, glamura, samo njih dvoje. Matičar im je bio imitator Elvisa Prislija, kako i dolikuje, a mlada i mladoženja su objavili i slike sa ovog događaja na Instagram profilima ne bi li ovekovečili magičan trenutak.

Mlada, koja je umesto venčanice nosila kožnu jaknu, pantalone i žuti „Versace“ korset s crnim krstom preko grudi, i njen verenik su u vidno „veselom“ stanju bauljali po kapeli, što je zabeleženo na mnogobrojnim snimcima i fotografijama. 

Na slikama se oni grle, ljube i smeju, a na jednoj od fotografija vidi se samo mlada Kortni kako se valja po podu.

Međutim, na šta bi sve to ličilo da se nakon same ceremonije nije ispostavilo da njihovo venčanje nije zakonski važeće jer njih dvoje nisu imali dozvolu za sklapanje braka, te su brže-bolje na društvenim mrežama napisali kako im je to bila proba pred pravu svadbu. 

To svakako nije sprečilo mnoge poznate ličnosti da im čestitaju, a među njima su se našle i Kortnine mlađe sestre Kim i Kloi Kardašijan, Kortnina majka Kris Džener, kao i Paris Hilton. Pa dobro, sada bar neće imati tremu kada do pravog venčanja dođe. A sadašnjim i budućim mladencima čestitamo!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)