Zanimljivosti

MODNO POSRNUĆE: Ove zvezde su preterale u pokušaju da zablistaju na crvenom tepihu (FOTO + VIDEO)

Evo koje VIP osobe su u težnji da budu što više ekstravagantne prešle granicu i preterale na dodeli Gremija u Las Vegasu!

04.04.2022 16:00

MODNO POSRNUĆE: Ove zvezde su preterale u pokušaju da zablistaju na crvenom tepihu (FOTO + VIDEO)
Srećna republika / Profimedia

Dodela "Gremi" nagrada poznata je po tome što inspiriše smele modne izbore, ali neke poznate ličnosti su potpuno promašile poentu događaja.

64. godišnja revija održana je u Las Vegasu u MGM Grand Garden Areni, a na crvenom tepihu su se pojavile Olivija Rodrigo i Doja Ket koje su dale pravi pečat svojim glamuroznim odevnim kombinacijama. Međutim, kao i uvek, bilo je i dosta modnih promašaja zvezda iz sasvim pogrešnih razloga.

Bili Ajliš i Džastin Biber predvodili su listu najgore obučenih zvezda u na ovogodišnjoj dodeli "Gremi" nagrada, koja se po prvi put održala u Las Vegasu, umesto u Los Anđelesu.

U skaldu sa imenom grada i oni su pomalo zabludneli, i ogrezli u grehu, odenuvši najgore moguće odevne kombinacije.

Biberovo sivo "Balenciaga" odelo bilo je toliko smešno veliko da su se korisnici Tvitera šalili da nosi odelo svoga tate

Da on ne bi ostao usamljen u prevelikom odelu, kolegenica Bili Ajliš obukla je oversajz morbidni crni kaput koji je izgledao kao da ga je ukrala baki i ogrnula naopako.

Tejla Parks ne zna gde je beše pošla, pa se sredila za maskembal. Ona se u jarko zelenom dvodelu kombinezonu prekrivenom šiljcima kostimirala u pravog pravcatog dinosaurusa.

1. Bili Ajliš u prevelikom "bakinom" kaputu koga ogrnula naopako

 


Pevačicina avangardna haljina izgledala je kao ogroman kaput prebačen preko njenih sitnih ramena, koji ju je sasvim progutao.

Ajliš je svoj "Gremi" izgled upotpunila velikim čizmama i parom futurističkih detalja na leđima.

Zadnji deo haljine, izgledao joj je baš identično kao ogrtač, dok je pozirala na crvenom tepihu.

 



2. Džastin Biber u "tatinom" prevelikom odelu

On je prošetao crvenim tepihom noseći smešno veliko "Balenciaga" odelo i jarko roze pletenu kapu kao kap koja je prelila čašu!

Iako je možda igrao u trendu 90-ih, neki su mislili da je otišao predaleko. Kritičari su na Tviteru ismevali 28-godišnjeg pevača. Bilo je dosta njih koji su se našalili da je nosio tatino odelo na dodeli nagrada.

Biber je svoj izgled dopunio crnom platformom "Balenciaga Crocs" koja je sprečavala da se rub njegovih pantalona vuče po crvenom tepihu dok je pozirao.

 

 

Rukavi blejzera bili su mu toliko dugi da su mu skrivali ruke, čak i dok je grlio svoju ženu, Hejli Boldvin Biber, koja je nosila elegantnu belu haljinu bez bretela.

- Znate da je inflacija loša kada čak ni Džastin Biber ne može da kupi odelo koje mu pristaje - bili su samo neki od komentara na Tviteru.

 

3. H.E.R. u disko kombinezonu pa na Gremi

H.E.R. je doživela modni neuspeh u žuto-narandžastom kombinezonu koji je bio prekriven zlatnim šljokicama.

24-godišnja pevačica pozirala je raširenih ruku kako bi pokazala fantastične ombre rukave kombinezona.

Svoj izgled, očigledno inspirisan diskotekom, upotpunila je parom retro kružnih naočara u stilu Džona Lenona.

 

 

 

4. Pevačica Taila Park obukla dinosaurusa

Ona je izgledala bukvalno kao dinosaurus u svom zelenom dvodelnom kombinezonu, koji je imao šiljke na rukama, nogama i vratu.

Parks je uparila svoj jarko zeleni izgled sa žutim čizmama na platformama, koje su takođe imale zelene šiljke.

Ona je držala svoju dugu pletenicu u ruci kako bi pokazala šiljastu kuglu sačinjenu od kose na kraju, a ceo izgled bi se mogao svrstati u kategoriju "bizarno"!
 

5. Pobednica Elle King sa baklajama i šeširom

Ona je odala je počast svojim zapadnim korenima u veoma smelom crvenom odelu sa bakljama i kaubojskom šeširu. Ipak, malo je preterala u svojoj zamisli.
 

 

6. Keri Andervund pošla u Diznilend

Ići ćeš na bal! Keri Andervud je napravila retku modnu grešku u smeđo - narandžastoj haljini inspirisanoj Pepeljugom koja je izgledala prikladnije za Diznilend nego za dodelu nagrada.

 

7. Gotska princeza Avril Lavign preterala

Avril Lavign je doživela retku modnu grešku u crnom kombinezonu,obloženom perjem, iz prostog razloga što je u želji da ostane dosledna svom gotskom stilu, ipak ovoga puta malo preterala.

 


 

8. Megan Thee Stallion neuspela amazanka

Ona je ponela odavno prevaziđeni leopard dezen krajnje čudnog i na prvi pogled jeftinog amterijala. Njega je "oplemenila" masovnom brtelom preko ramena koja je oponašala zlato, na šta je dobrila komentare poput ovog:

- Izvinjavam se, ali ovakav autfit....to neće proći, dušo!

 

 

9. Yola potonula u ljubičastoj

Yola je svoju ljubav prema ljubičastoj dovela do ekstrema.
Njena duga kosa je bila ofarbana u skladu sa njenom ljubičastom haljinom, a takođe je koristila ljubičastu senku za oči, ljubičaste krznene rukavice sa dugim šiljcima optočenim štrasom pričvršćenim na krajevima. Izgledala je kao stvorenje iz filma.

 

 

10. Marija Besera kao super žena

Argentinska pevačica Marija Besera nosila je pletenu haljinu koja je previše ličila na zanatski projekat.

Gornji deo Becerrine krem haljine imao je neujednačen pleteni dizajn koji je izgledao kao oklop napravljen od prediva, nešto što bi obukla super žena jedino u borbi za osvajanje svetova.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VIBRAS TV (@vibrastve)

 

 

11. Ališa Gedis stavila drvo na glavu

Pevačica Ališa Gedis je malo predaleko pomerila modne granice svojom kapom za glavu napravljenom od zlatnih grana

Gadis je u želji da bude drugačija ipak izgledala kao je drvena nimfa iz crtaća.

 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)