Zanimljivosti

"NAKAZE NA CRVENOM TEPIHU"! One su pretrpele najveće kritike zbog stajlinga, a ima ih još! (FOTO)

Na prestižnoj ceremoniji dodele Oskara pojedine zvanice, verovatno u želji da zasene prisutne, izazvale su potpuno drugačije reakcije.

28.03.2022 14:52

"NAKAZE NA CRVENOM TEPIHU"! One su pretrpele najveće kritike zbog stajlinga, a ima ih još! (FOTO)
Profimedia

Noćas je održana 94. dodela Oskara, kojoj su se svi mnogo radovali budući da je prethodna prošla u jeku pandemijskih mera. Možda su upravo zato zvanice, željne luksuznog događaja o kom danima priča čitav svet, stigle punih sat ranije, pa je tako i crveni tepih mnogo pre same ceremonije dodele prestižnih filmskih nagrada blistao u punom sjaju.

Baš kao što svake godine postoji lista dama koje su sve prisutne oduševile svojim odevnim kombinacijama, tako su i sada odabrane one koje nisu zablistale u svojim toaletama. Pojedini modni kritičari su išli toliko daleko da su ih slikovito nazvali nakazama, ali i dodali im niz drugih "epiteta".  

Bili Ajliš progutala crna haljina

 

Jasno nam je da je Bili kontroverzna pevačica koja je uvek u svojim spotovima prepuštena takozvanoj mračnoj strani svesti, međutim, ona se svojski potrudila da taj svoj mrak prenese i na crveni tepih, ocenili su modni kritičari. Dvadesetogodišnja pevačica izgledala je kao da se davi u moru crnih nabora "oversajz haljine" koja ju je bukvalno celu progutala. Čitav utisak bio je još gori zbog boje njene kose koja je zift crna, a pritom je imala veoma malo šminke. 

- Izgledala je baš kao da je izgubila opkladu, pa je morala ovo bure crnih volana da navuče na sebe - glasi samo jedan od mnogobrojnih komentara na fotografije mlade umetnice.  

Sestre Kloi i Hali Baili zaboravile donji veš

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chloe x halle (@chloexhalle)

Sestre Baili zaslužno su ponele drugo mesto u kategoriji najlošije odevenih dama na dodeli Oskara. One ne samo da su očigledno došle bez veša, već su i obukle haljine koje previše otkrivaju njihove atribute. Kloi je izabrala tamno ljubičastu toaletu, koja je za nijansu delovao upečatljivije nego ona na njenoj sestri, Hali. Međutim, opisali su modni kritičari, sam kroj haljine uopše nije izgledao laskavo na Kloinoj figuri, dok je u predelu bikini-zone izgledalo kao da je zafalilo materijala. Tako je u tom području haljina imala preterano dubok šlic "koji previše otkriva".

- U očiglednoj težnji da izgleda seksi, Kloi je otišla u krajnost i izgedala vulgarno - navodi se u komentarima ispod fotografija sestara. 

Ništa bolje u kritikama nije prošla ni Hali. Sama haljina je bila nezahvalnoe tirkizne boje, dok je pevačici toaleta u gornjem delu jedva prekrivala grudi. Ta činjenica je naišla na posebno žestoke kritike.  

3. Ketrin Balf kao u loše skrojenoj venčanici

 

Složićete se da je glumica Ketrin Balf imala mnogo bolja izdanja na nekim ranijim pojavljivanjima. Ona je ovoga puta obukla belu haljinu koja joj nije najbolje pristajala ni u gornjem ni u donjem delu. Baš kao da nije šivena po njenoj meri, naveli su kritičari.Bretele toalete bile su oplemenjene nekom vrstom nakita, ali i pored toga opšti utisak je da je Balfova obukla prvo što joj je palo pod ruku.

- Jednostavno, predosadno - ocenili su modni stručnjaci. 

4. Venus Vilijams se grudi otele kontroli

 

Jedna od najboljih teniserki sveta u istoriji istakla je svoje telo po ko zna koji put, ali se čini da u predelu dekoltea ipak malo preterala. Prvo su joj se grudi otele kontroli i totalno asimetrično stajale, a mnogima se činilo kao da će barem jedna "ispasti" do kraja večeri. Venus se odlučila za haljinu sasvim običnog A kroja, koji pak uopšte nije laskao njenoj figuri. 

5. Trejsi Elis Ros - curilo na sve strane 

 Za nijansu bolje od Venus prošla je u kritikama Trejsi Elis Ros. Ona se opredelila za karmin crvenu boju haljine, koja joj je vrlo lepo pristajala u donjem delu. Problem je, međutim, nastao u gornjem. Opšti utisak je da joj je haljina u predelu grudi mala, tako da je njeno bujno poprsje kompletno isplivalo van "traka".

- Samo su falile bretele i veće korpe i utisak bi bio bolji, a ovako je čitav stajling poprimio vulgarnu konotaciju - stoji u komentarima kritičara. 

6. Megi Gilenhal ponela kvake i čiviluke

- Ona jednostavno nema ukusa i tu je početak i kraj svake priče o njoj - bili su preoštri kritičari prema Megi. 

Crna haljina ravnog kroja, oštrih ivica i spuštenih ramena, nije nešto u čemu bi ova glumica plenila. Ipak to joj nije bilo dovoljno, pa je sama haljina na sebi imala 3D zlatne "kreacije", koje su izgledale baš poput brava za otvaranja vrata.  

7. Eva Von Bar obukla svece

Švedska frizerka Eva Von Bar se, takođe, ne može pohvaliti da je ikona stila. U težnji da bude originalna ona je obukla svetlo plavu haljinu "pinap-kroja", koja je po sebi imala renesansne likove anđela, a mogli su se videti i Isus Hrist, Jovan Krstitelj, i Devica Marija.

8. Maja Rudolf u ponču sa perjem

Glumica Maja Rudolf obukla je nešto između haljine, tunike i ponča, a samo ona zna šta je ponela na sebi. Nama najviše liči na pončo koji ima na krajevima perje, pritom je u narandžastoj boji.

9. Nisi Neš drečala u pink karnerima

Obline ove glumice ne idu uz preusku i preterano drečeću haljinu sa naborima. Preuska u predelu bokova, ogromnog šlica i šlepa, najdrečavija haljina ovogodišnjeg crvenog tepiha je bila dodatno problematična u gornjem delu. Nabori i volani, koji su prekrili ceo gornji deo, ostavili su sve u delimičnom čudu.

- Sama haljina deluje prilično nedovršeno - navodi se u komentarima. 

10. Kristen Stjuart zaboravila gde je pošla

Profimedia

Kristen Stjuart 

Ne bi bio problem da Kristen nije pomešala događaj na koji je pošla. Popularna glumica istakla je noge u kratkom šortsu, koji je ukombinovala sa crnim sakoom ispod kog je imala skroz raskopčanu belu košulju. Za neki afterparti bi i moglo da prođe, ali ne i za crveni tepih najprestižnije svetske godišnje ceremonije.

11. Džejda Pinket Smit "progutana" 

Supruga proslavljenog holivudskog glumica Vila Smita, Džejda Pinket Smit, izabrala je, za svoju figuru, pretešku i ogromu toaletu koja, kako su naveli kritičari, nije istakla ništa od njene ženstvenosti na koju je Holivud navikao. Zato je ponela titulu jedne od najlošije odevenih dama na ceremoniji. 

- Kako je uopšte sedela - pitali su se na društvenim mrežama. 

Profimedia

Džejda Pinket Smit 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)