Zanimljivosti

ANA IVANOVIĆ U IZDANJU KAKVO NISMO OČEKIVALI! Gore mreže zbog bivše teniserke, pokazala sve ADUTE!

Ona je obukla hit boju i model ove sezone i pokazala da je i nakon dvoje dece i povlačenja iz profesionalnog sporta zadržala figuru na kojoj joj svi zavide!

07.04.2022 10:00

ANA IVANOVIĆ U IZDANJU KAKVO NISMO OČEKIVALI! Gore mreže zbog bivše teniserke, pokazala sve ADUTE!
Srpski telegraf - Nebojša Mandić

Naša bivša teniserka i supruga bivšeg nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera važi za jednu od najlepših žena na svetu. Uvek elegantna i odmerena, Ana se ovaj put odlučila za nešto seksipilnije izdanje i reakcije nisu izostale a portal Srećna Republika vam donosi komentare njenih fanova.

Naime, Ana je u okviru svojih Instagram storija objavila odevnu kombinaciju koju namerava da ponese, prostrtu po krevetu, uz komentar “Klikni da obučeš Anu”. Na sledećem storiju, mogli smo da vidimo bivšu teniserku u nikad izazovnijem izdanju, u trendi zelenoj haljini sa izrezima na stomaku i ubitačno visokim šlicem koji prikazuje njene izvajane noge, koje je dodatno naglasila srebrnim sandalama sa visokom potpeticom.

Savršena odevna kombinacija teniserke, koja se odlučila za model haljine u hit nijansi ove sezone nije promakla ni njenim pratiocima koji su oduševljeno komentarisali a koliko im se ovaj Anin autfit dopao govori i preko 27 hiljada lajkova koje je ova fotografija zaradila.  

Fanovi su u komentarima ostavljali zelena srca i plamičke, jer Ana u ovom izdanju zaista gori. Neki su čak i prokomentarisali da autfit nije bio ni upola toliko zanimljiv dok ga lepa Ana nije obukla. Mnogi su napisali da je savršena i kao i uvek slatka i nasmejana i moramo se složiti, ova žena prosto SIJA!

Sva je prilika da je ovakvo oduševljenje usledilo jer fanovi nisu navikli da viđaju bivšu teniserku u ovim izdanjima, već u nešto sportskijim i opuštenijim kombinacijama, koje nisu ništa manje privlačne i stilski neodoljive. Ipak, kako god da se okrene, senzualna ili kežual, ova je prosto savršena!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)