VIP saveti

ŠKOLA STILA ANĐELINE DŽOLI: 6 modnih pravila legendarne glumice!

Ova prelepa žena raskošnog glumačkog talenta nam je održala predavanje o stilu i otkrila modne tajne zbog kojih izgleda božanstveno gde god se pojavi.

20.03.2022 18:30

ŠKOLA STILA ANĐELINE DŽOLI: 6 modnih pravila legendarne glumice!
Tanjug/AP

Anđelina Džoli je filantrop, glumica, majka i modna ikona. Bilo da je na crvenom tepihu ili ide sa decom u nabavku, ona uvek izgleda neverovatno a portal Srećna Republika vam otkriva njene modne trikove.

Za duge noge, salonke u boji kože

Svetla obuća, bilo ravna ili na štiklu se stapa sa bojom vašeg tena i vizuelno izdužuje noge i čini da izgledate vitkije i više.

Najviše nosi crnu, belu i odeću pastelnih boja

Retko ćete je videti u jarkim bojama, njena odeća je uglavnom u crnim, belim, bež, sivim i pastelnim tonovima, jer izgleda prikladno u skoro svim situacijama.

Ume da se obuče “moćno”

Ovladala je poslovnim stilom odevanja, te se ne libi da obuče odelo sa pantalonama ili suknjom ili čak i frak. Tako seksipilna žena u takvoj odeći deluje jako moćno i snažno. 

Otkrila je kakva joj šminka najbolje stoji

Zdrava i sjajna koža, duge trepavice, zadimljeni pogled, u svetlijim ili tamnijim nijansama, tanka linija ajlajnera, crveni ruž i blago ustalasana kosa su njen zaštitni znak na skoro svakom crvenom tepihu, piše portal Bright Side

Nakitom naglašava lepe crte lica i tela

Bilo da visećim minđušama naglašava svoj dugi, elegantni vrat i mačkast oblik očiju ili minđušom preko brade ističe svoje pune usne, ona nakit koristi kako bi pažnju privukla na najlepše crte svog lica i tela.

Pronašla je svoj savršeni kroj haljine

Neko ko je glumio Olimpiju, majku Aleksandra Makedonskog, svakako zaslužuje da ponese titulu grčke boginje. Međutim, ne zbog uloge, već zbog odevanja u kojem je ona našla svoju siguricu kada su u pitanju važni događaji.

Naime, Anđelina Džoli se najčešće odlučuje za haljine u stilu grčke boginje, koje svojim krojem i dužinom čine da izgleda još vitkije i izduženije. To su haljine na jedno rame, visokog struka, sa faltama ili naborima koji se preklapaju u predelu struka, haljine sa providnim prekrivačem od šifona ili haljine ukrašene kristalima i svetlucavim kamenčićima. I naravno, ko može da zaboravi onaj ubistveni šlic sa dodele Oskara.

 

Komentari (0)