Zanimljivosti

DA LI JE SADA PRETERALA? Trudna Rijana svuda ide sa golim stomakom

Trudna pevačica sa Barbadosa rešila je da redefiniše pojmove onoga što je primereno nositi u drugom stanju. Njeno najnovije izdanje mnoge je ostavilo bez reči.

15.03.2022 21:52

DA LI JE SADA PRETERALA? Trudna Rijana svuda ide sa golim stomakom
Srećna republika

Od kada se saznalo da je trudna, Rijana ne prestaje da privlači pažnju provokativnim autfitima. Kako ona kaže, rešila je da se oblači što providnije, kraće i seksipilnije. I dok se mnogi pitaju kako joj nije hladno kada po belom svetu paradira sa golim trudničkim stomakom, portal Srećna Republika vam predstavlja njenu najnoviju modnu kombinaciju.

Naime, ova zvezda se pojavila na jednom događaju vezanom za njenu kozmetičku marku u stilu prave ledene kraljice. U metalik sivom kratkom i prorezanom gornjem delu iz kojeg grudi kipte i dugoj šljokičavoj suknji.

Oko stomaka je stavila lančić sa draguljima a srebrna boja je dominirala svuda. Minđuše, narukvice i ajlajner na kapcima, sve je odisalo ledeno-srebrnim tonovima. Kosu je zalizala u visoko podignuti konjski rep. Ne može se reći da ne izgleda lepo, ali bi ipak trebalo malo da se utopli, još proleće nije granulo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rihanna Data (@rihannadata)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THE MOOD (@themoodmagazine_)

 

 

Komentari (0)