VIP saveti

VELIKA DAMA VELIKOG STILA: Kraljica Leticija pozajmila suknju od svekrve i zapalila modnu scenu!

Znamo je kao sofisticiranu damu savršenog stajlinga i manira. Pogledajte kako jedna prava dama ume da iznese komad stariji od 20 godina.

14.03.2022 21:00

VELIKA DAMA VELIKOG STILA: Kraljica Leticija pozajmila suknju od svekrve i zapalila modnu scenu!
Ap photo

Španska kraljica Leticija ne prestaje da oduševljava svojim modnim ukusom. Portal Srećna Republika vam donosi njenu najnoviju stilsku bravuru.

Naime, ova dama je poznata po svom istančanom ukusu i sklonosti da često kombinule skupe komade sa jeftinim kao i one starije sa nešto novijim odevnim predmetima. Takođe, ona je neko ko je prigrlio boje i radi im pribegava. Ipak, lepa kraljica je na jedan humanitarni koncert koji se odžao u Madridu došla u crnom od glave do pete a sve oči bile su uprte baš u nju.

Uz svoju pouzdanu svilenu bluzu V izreza uparila je dugačku crnu suknju sa šlicem koja ima blagi svetlucavi efekat. Suknja je dubokog struka a krasi je upečatljiva crna šnala na prednjem delu. Ukrašena je šljokicama u obliku dijamanata.

Ipak, ovaj odevni predmet ima istoriju, budući da ga je nosila njena svekrva, kraljica Sofija, i to pre više od dvadeset godina. Na nogama je ponela lakovane crne salonke a sve je to začinila crnom klač tašnom i neupadljivim minđušama. Sve u svemu, diskretno ali efektno.

Komentari (0)