Zanimljivosti

DECA UVEK ISKRENA: Kejt Midlton se izvinila devojčici zbog svog izgleda

Vojvotkinja od Kemridža bila je zatečena izjavom jedne devojčice iz Svonsija, koja joj je uputila malu kritiku na račun svog izgleda.

13.03.2022 13:00

DECA UVEK ISKRENA: Kejt Midlton se izvinila devojčici zbog svog izgleda
Ap photo

Kejt Midlton smo navikli da viđamo u besprekornim izdanjima koja su prefinjena i odmerena. Može se reći da je ona pravi primer  stila koji odiše elegancijom. Svako njeno pojavljivanje u javnosti privlači pažnju jer je njen stajling uvek drugačiji i poseban.

Ipak, čini se da ne očekuju svi od nje isto. Za neke je možda on pomalo i „dosadan“. Prilikom posete Svonsiju, sa svojim suprugom princom Vilijamom, Kejt Midlton je upoznala malu devojčicu Anabel u društvu svoje majke Rajan Kostelo, koja joj je rekla da je iznenađena zašto ne izgleda kao Pepeljuga prenosi The Mirror.uk.

Razočarana devojčica je objasnila da  je očekivala susret sa pravom princezom u nekoj lepoj haljini, nalik Diznijevim princezama. U prijatnom razgovoru koji su vodile njh dve devojčica je naglasila vojvotkinji da je očekivala da ima neku prelepu haljinu kao što nose sve princeze.

Dirnuta ovom slatkom kritikom trogodišnjakinje Kejt joj se izvinila i rekla da joj je žao što ne nosi lepu haljinu, kako je očekivala mala Anabel. Umesto čarobne haljine, ovom prilikom se vojvotkinja odlučila za Zarinu haljinu i Hobbs kaput.

 

 

 

 

Komentari (0)