Horoskop

NI U NAJLUĐIM SNOVIMA: Ove rečenice nikada nemojte izgovoriti znakovima Zodijaka!

Ovo je pet najgorih stvari koje možete reći vazdušnom, vatrenom, vodenom ili zemljanom znaku.

11.03.2022 22:30

NI U NAJLUĐIM SNOVIMA: Ove rečenice nikada nemojte izgovoriti znakovima Zodijaka!
shutterstock.com

Nudeći uvid u naše ličnosti, Zodijak nam pomaže da bolje komuniciramo sa drugima. Naši natalni zadaci određuju naše stilove komunikacije, nivo ega, pa čak i našu emocionalnu izdržljivost. Elementi Zodijaka -Vazduh, Vatra, Voda i Zemlja - mogu otkriti to isto. Portal Srećna Republika vam predstavlja rečenice koje će najviše isprovocirati svaki horoskopski znak.

Vazdušni znakovi: Blizanci, Vaga, Vodolija

1. „Moramo da razgovaramo kasnije.“

Vazdušni znaci sve preterano analiziraju: nesigurni su i opasno maštoviti. Ako ih pustite da im misli da lutaju, onda će neizbežno naći nevolju. Potrebna im je jasna komunikacija kada je u pitanju konfrontacija.

2. „Ako ne možeš da odlučiš, ja ću to učiniti umesto tebe.“

Njihova sklonost preteranom razmišljanju često prerasta u neodlučnost. Ali dok je vazdušnom znaku možda potrebno više vremena da odluči, oni mrze da ih požuruju. Kod vazdušnih znakova najbolje je pustiti da sve dođe u svoje vreme.

3. „Držite se scenarija, plana itd.“

Vazdušni znaci se gade ograničenja. Ovi prilagodljivi znaci zahtevaju fleksibilnost da promene svoje mišljenje kako žele. Ako se osećaju kao da neko pokušava da ih kontroliše na bilo koji način, onda će se brzo ugasiti.

4. „Ne slažem se, dakle, ovaj razgovor je završen.“

Ako postoji nešto što vazdušni znak ne može da razume, to je tvrdoglavost. U suštoj je suprotnosti sa njihovom istraživačkom prirodom. Odbijanje da se raspravlja o nesuglasicama frustriraće vazdušni znak, čineći ih još borbenijim.

5. „Možeš li prestati da pričaš?“

Prirodna radoznalost Blizanaca, Vaga i Vodolija čini ih veoma društvenim. Oni vole da istražuju druge kroz razgovor i neprijatno im je u tišini. Dakle, ovi pričljivi znaci ne znaju kako da komuniciraju sa tihim ili asocijalnim ljudima.

Vatreni znakovi: Ovan, Lav, Strelac

1. „Smiri se.”

Kada se vatreni znak pojavi, ne možete ga zaustaviti. Bez obzira da li su pozitivni ili negativni, ovi znaci daju 100 posto sebe svemu što rade. Jedan od stvari koja im najviše ide na živce je kada im neko kaže da se smire ili da od nečega prave preveliku dramu.

2. „Nisi tako dobar kao što misliš da jesi.“

Sva tri vatrena znaka imaju poprilično veliki ego. Uprkos unutrašnjoj nesigurnosti, ovi znaci uvek izgledaju samouvereno i samopouzdano. Kada neko pokuša da potkopa to samopouzdanje, vatrenom znaku će sigurno krenuti para na uši.

3. „Treba mi još vremena da odlučim.“

Vatreni znaci su često impulsivni i nestrpljivi prema sebi. Dakle, nije iznenađujuće da su isti takvi i prema drugima. Ovi razdražljivi pojedinci će se frustrirati i dosađivati čekajući da neko drugi odluči.

4. „Neprijatno mi je što si u centru pažnje.“

Svi vatreni znaci manje ili više uživaju da budu u centru pažnje. Neki više vole da budu ispred kamera, dok drugi uživaju da budu nevidljivi šefovi operacija. U svakom slučaju, mrze kada oni oko njih pokušavaju da umanje utule njihov plamen.

5. „Zažalićeš zbog toga.“

Za vatreni znak, njihova impulsivnost je jednostavno spontanost. Oni ne razmišljaju o potencijalnim posledicama donošenja ishitrenih odluka. Oni takođe nisu ljubazni prema drugima koji pokušavaju da posade seme sumnje u njihov mentalitet koji uvek gleda ka napred, piše portal msn.com

Vodeni znakovi: Rak, Škorpija, Ribe

1. „Pređi preko toga.“

Vodeni znaci su izuzetno sentimentalni. Shodno tome, skloni su napadima melanholije i nostalgije. Ovi znaci se lako mogu zakačiti za prošlost. Reći im da „prebole to“ jedna je od najbezosećajnijih stvari koje im možete reći.

2. „Trenutno nemam vremena za tebe.“

Jedna od najvećih slabosti vodenih znakova je shvatanje svega lično. Zaista, vodeni znak može pronaći način da gotovo svaku interakciju stavi u negativno, samoporažavajuće svetlo. Kada ih ovako odbacite, to samo potvrđuje najgore strahove vodenog znaka.

3. „Upotrebi svoju glavu jednom.“

Vodeni znaci više vole da koriste svoje srce umesto glave. Iako ponekad može biti turbulentno, ići kroz život vođen emocijama je nežnija i privlačnija opcija za vodeni znak. Njih jako vređaju oni koji dovode u pitanje njihove metode.

4. „Moraš mi reći kako se zaista osećaš.“

Ovi znaci mogu biti emocionalni, ali to ne znači da se lako otvaraju drugima. Vodeni znaci mrze osećaj kada su stavljeni pred svršen čin. Zahtevanje da se upuste u konfrontaciju za koju nisu spremni je siguran način da se vodeni znak isključi.

5. „Previše si osetljiv.“

Štaviše, vodeni znaci mrze da im se kaže da su previše osetljivi. Svoje emocije doživljavaju intenzivnije od drugih. Za vodene znakove, njihov senzibilitet i osetljivost im je baš po meri. Svi ostali su prosto neosetljivi.

Zemljani znakovi: Bik, Devica, Jarac

1. "Grešiš."

Zemaljani znaci su ozloglašeni tvrdoglavci. Kao takvi, ne mogu da podnesu kada ih neko proziva da su pogrešili. Čak i ako su dokazi očigledni, tvrdoglavom zemaljanom znaku će verovatno trebati neko vreme da prizna poraz.

2. „Ne verujem ti.“

Njihova tvrdoglavost se takođe može pretvoriti u postojanost. Ovi znakovi se ponose time što su žestoko lojalni i pouzdani. Veoma se vređaju kada neko pita da li im se može verovati.

3. „Hajde samo da krenemo.“

Zemljani znaci uspevaju da urade toliko toga jer planiraju. Nisu veliki improvizatori, niti ih zanima uvežbavanje ove veštine. Tražiti od zemljanog znaka da improvizuje je isto kao da tražite od vatrenog znaka da spusti loptu - na kraju, to je uzaludan zadatak.

4. „Ja bih to uradio na ovaj način.“

Slično tome, zemaljani znakovi nisu zainteresovani da razmišljaju o minulom radu. Umesto toga, oni se kreću od jednog do drugog cilja i istrajavaju. Nemaju koristi od komentara poput, „pa, ja bih to uradio na ovaj način“. Uradili su to na svoj način, i to je to.

5. „Odluči, ili ja ili tvoj posao.“

Iako su ponekad zamorni, zemljani znaci su veoma ponosni na svoju marljivu radnu etiku. Vredan rad i postizanje rezultata donosi im veliku radost. Tako da svakoga ko stane na put toj njihovoj strasti smatraju značajnom ličnom pretnjom.

Komentari (0)