Zanimljivosti

SOFIJA VERGARA OBJAVILA NIKAD IZAZOVNIJU FOTOGRAFIJU! Fanovi u šoku, raspalila je maštu svima redom, komentari se nižu!

Kada biste nekome rekli da Sofija Vergara ima 49 godina, ljudi bi vam se nasmejali u lice i rekli vam da lažete. Njena najnovija slika bi bila najbolje objašnjenje za njenu takvu reakciju.

04.04.2022 20:00

SOFIJA VERGARA OBJAVILA NIKAD IZAZOVNIJU FOTOGRAFIJU! Fanovi u šoku, raspalila je maštu svima redom, komentari se nižu!
Tanjug/AP

Ona bi bila lepa sve i da džak za krompir na sebe navuče. Latino diva Sofija Vergara već godinama važi za jednu od najlepših i najzgodnijih žena sveta. Magična glumica iz Kolumbije svojim oblinama raspaljuje maštu muškaraca širom sveta, a njena najnovija fotka sa Instagrama nije za one sa slabim srcem. Portal Srećna Republika vam predstavlja njeno najnovije izdanje.

Naime, zvezda serije “Moderna porodica” se našla u novoj ulozi, i to ni manje ni više nego sudije u talent šou program “Amerika ima talenat”. Ona je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila autfit sa jednog od snimanja, a mnogima nije bilo dobro kada su ugledali njene vrele obline.

Ona se odlučila za pripijeni crni kombinezon, koji u gornjem delu ima korset prepun kristala, a celom dužinom nogavica kristalne resice. Kreacija je delo modnog dvojca “Dolce&Gabbana”, a ona je taj impresivni komad začinila upečatljivim visećim minđušama, ružem u boji bobica i blagim talasima u kosi. Njena figura peščanog sata i grudi su zagrejali atmosferu. Što bi Španci rekli – Muy caliente! (Ona gori!).

Logično, slika je izazvala lančanu rakciju na društvenim mrežama, te je pobrala više od 258 hiljada lajkova a komentari su se nizali vrtoglavom brzinom - od toga da je Sofija kraljica i naslednica Rakel Velč, do toga da je inspirativna i prelepa, dok su neki prednost dali emotikonu koji nejverodostojnije može da opiše njen izgled, te su svako malo sevali emodžiji plamena. 

Takođe je u istom autfitu objavila i snimak sa svojom koleginicom iz šoua, manekenkom Hajdi Klum, i pokazala kako one provode pauze u snimanju, blesaveći se i plešući.

S druge strane, nemačka boginja modnih pisti je pokazala bujnu plavu kosu i beskonačno duge savršene noge u “Dolce&Gabbana” cvetnoj mini haljini. I smeđa i plava, obe obaraju s nogu, gde ćete bolje!

 


Sofija je, inače, i svog macana već oborila s nogu i sa njim se pojavila na oskarovskom crvenom tepihu, u ništa manje impresivnom izdanju. Na žurci magazina “Veniti Fer” zablistala je u bež korset haljina bez bretela, sa naborima i kristalima. Haljinu potpisuje dizajner Mark Zunino, za prelepi cvetni nakit bila zadužena juvelirka poznatih, Lorejn Švarc, a svetlosiva torbica je delo dizajnerke Tajler Elis. Ipak, od svega joj najbolje stoji njen suprug, neodoljivo zgodni i šarmantni glumac Džo Manganijelo. E, to je za nas par iz snova!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)