Zanimljivosti

SVI SU SAMO GLEDALI U KARLEUŠINA STOPALA! Šok, pogledajte šta je pevačica obula za GLASANJE na izborima!

Stajling pevačice Jelene Karleuše sa današnjeg glasanja izazvao je opštu pometnju.

03.04.2022 16:21

SVI SU SAMO GLEDALI U KARLEUŠINA STOPALA! Šok, pogledajte šta je pevačica obula za GLASANJE na izborima!
republika.rs

Iako je u našem regionu poznata kao osoba koja ima interesantan stil odevanja, budući da se trudi da u stopu prati najnovije modne trendove, čini se da je ovog puta pevačica Jelena Karleuša malo preterala i pomešala godišnja doba.

Naime, njen današnji stajling, koji je odabrala specijalno za izlazak na biračko mesto kako bi ispunila svoju građansku dužnost, zbunio je sve prisutne, ali i one koji su kasnije pogledali njene fotografije i snimke, i to pre svega zbog onoga što je obula.   

Karleuša se na glasanju pojavila u bež kaputu i sa šeširom iste boje. Ipak, ono što su mnogi prokomentarisali kao neukusno je mrežica koju je spustila preko lica, ali i basnoslovno skupe sandale koje je obula na današnjih ne baš tako prijatnih 5 stepeni Celzijusovih iznad nule. 

ATA images

Sandale Jelene Karleuše privlačile su sve poglede

Prolaznici i ostali glasači bili su u čudu dok su pored Jelene prolazili u zimskim jaknama i sa kapuljačama na glavi, spremni da se uskoro otvori nebo i "ljuljne" i kiša.

Valja napomenuti da "sporne" sandale koštaju 1.050 evra, a delo su ekskuzivnog brenda "Mach & Mach". Sličan model je ne tako davno nosila i holivudska glumica Megan Foks.

Ipak, druga stvar koja je danas mnogima zapala za oko jeste činjenica da obuću popularnog brenda krase isključivo ulošci od prirodne kože. I to možda i ne bi bilo toliko čudno budući da je to karakteristika udobnih cipela, čizama i sandala, da Jelena Karleuša nije deklarisani vegetarijanac koji prezire sve što ima veze sa mučenjem životinja.

ATA images

Jelena Karleuša stigla na glasanje

Tako je više puta izjavljivala kako ne nosi predmete od prirodnog krzna i bunde, pa se pitamo kako je mogao da joj se desi takav propust. Ali, kad bolje razmislimo, nije baš ni prvi put. Naime, nju su nekoliko puta kritikovali zbog nošenja što kožnih torbi, što jakni od teleće kože.

S tim u vezi je poznato da je najviše kritika na Instagramu pokupila fotografijom u jakni od jagnjeće kože, gde su je borci za zaštitu životinja bukvalno razapeli zbog licemerja.   

Ni jelovnik poznate pevačice nije ostao pošteđen kritika. Tako je na zapažanja da se na njenoj trpezi često mogu videti morski plodovi, ako je sudeći po fotografijama sa Instagram profila, pevačica samo kratko rekla kako postepeno izbacuje te namirnice iz ishrane. To možda i jeste tačno, ali joj odvikavanje od preskupe i neetičke visoke mode očigledno nešto slabo ide. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)