Zanimljivosti

PARIS HILTON BEZ DONJEG VEŠA NA GREMIJU! Ove zvezde zapalile su crveni tepih u gradu greha!

Brojne slavne ličnosti su nam još jednom pokazale svoja najbolja izdanja, a evo ko se na poseban način istakao u gradu greha, Los Anđelesu gde je održana 64. dodela Gremi nagrada.

04.04.2022 12:03

PARIS HILTON BEZ DONJEG VEŠA NA GREMIJU! Ove zvezde zapalile su crveni tepih u gradu greha!
Srećna republika / Profimedia

Sinoć je u MGM Garden Areni u Las Vegasu održana 64. dodela najprestižnijih muzičkih priznanja. Gremiji su u grad sjaja i poroka prizvali mnoge slavne ličnosti, a portal Srećna Republika vam predstavlja najbolje stilizovane poznate face sa crvenog tepiha.

1. Olivija Rodrigo

Mlada pevačica je zapalila crveni tepih svojim glamuroznim izdanjem, odlučivši se za dugu pripijenu crnu haljinu s ljubičastim i roze kristalima, kao i za dugačke i damske crne rukavice. Haljinu je za nju po meri radila čuvena dizajnerka Vivijen Vestvud. Ceo autfit je obogatila upadljivim ogrlicama.

2. Lejdi Gaga

Pevačica i glumica je izgledala glamurozno u dvobojnoj crno-beloj haljini na jedno rame, koja je delo kuće „Armani Prive“. Sve je to obogatila upečatljivim minđušama i ogrlicom. Tokom dodele se presvukla, pa je kasnije nosila mint haljinu s istim takvim ogrtačem obogaćenim perjem.

3. Krisi Tigen

Krisi Tigen i njen suprug Džon Ledžend dominirali su crvenim tepihom, ali je pored njene masivne neonski roze haljine teško bilo šta drugo videti. Haljina u stilu filma „Prohujalo s vihorom“, prepuna karnera i nabora, delo je kuće „Nicole + Felicia Couture”, a moramo priznati da je Krisi u njoj izgledala kao princeza. Njen suprug, pevač Džon Ledžend, odlučio se za svedeniju varijantu, pa je poneo crno od glave do pete. Ona se kasnije presvukla u zlatnu šljokičastu haljinu sa perjem oko ruku. 

4. Saviti

Još jedna dama koja se odlučila za roze boju. Reperka Saviti je za svečanu priliku odabrala komplet kuće „Valentino”, koji se sastojao iz gornjeg dela u obliku grudnjaka i dugačke balske suknje u jarko roze boji. Na ruke je navukla dugačke rukavice iste nijanse, a ceo izgled dodatno je začinila originalnom ogrlicom, minđušama i narukvicama. Ona se tokom večeri i presvukla, a njena druga odevna kombinacija nije ništa manje impresivna. Radi se o crnoj pufnastoj haljini kuće “Oscar de la Renta”, koja je na jednoj polovini gornjeg dela prekrivena strateški postavljenim kristalima i koje je nastala za neverovatna tri dana.

5. SZA

Pevačica SZA se na dodeli pojavila na štakama, ali je to nije sprečilo da osvoji nagradu i popne se na binu u velikom stilu, uz svesrdnu pomoć Lejdi Gage. Ona je za ovu priliku odabrala prelepu pripijenu dugu haljinu od tila u boji kajsije, sa izvezenim cvetovima po sredini. Ta nosiva umetnost je delo dizajnera Žan Pola Gotjea i bila je deo njegove kolekcije za proleće-leto 2006. Vintidž komad u najboljem izdanju.

6. Dua Lipa

Dua Lipa se odlučila za prepoznatljivu „Versace” haljinu u crnoj boji sa mnoštvom zlatnih detalja i kaišića. Pored panela od providnog tila i korseta, autfitom je dominirala i masivna ogrlica u zlatnoj boji oko njenog vrata.

7. Keri Andervud

Kantri pevačica Keri Andervud je oduševila sve prisutne svojom impozantnom haljinom u oker boji sa korsetom prepunim kristala i mašnom na desnom ramenu. Ova princeza-haljina je delo kuće „Dolce & Gabbana”, a uparila ju je sa elegantnim visećim minđušama.

8. Paris Hilton

Kraljica poziranja na crvenim tepisima i ovog puta je imala šta da kaže. Stilski, naravno. Paris Hilton se na dodeli pojavila u dugoj providnoj srebrnoj haljini prepunoj kristala i sa zanimljivom pelerinom preko ramena, delom kuće „Atelier Zuhra”. Mnogi su komentarisali kako ispod elegantne haljine nije imala donji veš, što je dodatno zagolicalo maštu muškoj populaciji. Odlučila se i za trendi frizuru sezone, Barbi konjski rep, i za špicaste cipele sa srebrnim vrhom.

9. Doža Ket

Kontroverzna umetnica Doža Ket se odlučila za bejbi plavu haljinu kuće „Atelier Versace”. Ova korset haljina ima providnu suknju, a cela je prekrivena kristalima. Pažnju su privukle i njene sandale na paltformu u istoj boji, kao i staklena torbica u obliku predimenzioniranog prstena. Sve je to stilizovala uz dosta nakita koji je njenom autfitu pružio dodatni sjaj.

10. Hejli i Džastin Biber

Ipak, za najstilizovaniji par ovog događaja izabrani su gospodin i gospođa Biber. Manekenka Hejli Biber je blistala u minimalističkom izdanju, te se odlučila za belu dugačku top haljinu kuće „Saint Laurent” koji je stilizovala uz pomoć diskretnog svetlucavog lančića i začinila niskim konjskim repom. Pevač Džastin Biber se pojavio u oversajz odelu i beloj majici uz telo, a obuo je veoma upadljive i, kao i samo odelo, predimenzionirane cipele. Sve je to začinio roze "beanie" kapicom. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)