Zanimljivosti

IZBEZUMLJENA OD STRAHA: Žena Džastina Bibera proživela traumatično iskustvo!

Manekenka Hejli Biber (25) je prošle nedelje prošla kroz pravi pakao nakon što je hitno hospitalizovana.

16.03.2022 23:00

IZBEZUMLJENA OD STRAHA: Žena Džastina Bibera proživela traumatično iskustvo!
Ap photo

Kada vam neko kaže da su mladi ljudi imuni na skoro sve bolesti, uzmite to sa dozom rezerve. Portal Srećna Republika vam otkriva šta je nedavno zadesilo mladu manekenku Hejli Biber. 

Naime, ova poznata dama se na društvenoj mreži Instagram poverila svojim pratiocima da je prošle nedelje bila hitno odvezena u bolnicu jer je iskusila simptome koji podsećaju na moždani udar. U okviru svog storija napisala je sledeće:

- U četvrtak ujutru, sedela sam i doručkovala sa svojim suprugom kada sam počela da osećam neke simptome koji podsećaju na šlog i odmah sam bila primljena u bolnicu. Otkriveno je da sam imala mali krvni ugrušak u mozgu, koji je izazvao manji nedostatak kiseonika u mozgu, ali je moje telo samo taj ugrušak razgradilo i bilo mi je u potpunosti bolje već u roku od nekoliko sati - požalila se lepa Džastinova supruga.

Nakon toga je, želeći da umiri svoje pratioce, rekla da se oporavlja kod kuće i da joj je sada mnogo bolje.

Ap photo

Manekenka Hejli Biber

- Iako je ovo bio jedan od najstrašnijih trenutaka koje sam iskusila, trenutno sam kod kuće i dobro se osećam, i jako sam zahvalna svim divnim lekarima i sestrama koji su se o meni brinuli. Zahvaljujem se i svima koji su me kontaktirali, izrazili zabrinutost i poželeli mi sve najbolje, hvala vam za svu podršku i ljubav - napisala je Hejli i na kraju storija kao i pored svog imena dodala emotikone u obliku srca kako bi iskazala koliko joj znači toplina i istinska briga koju su joj njeni pratioci pružili u ovoj zaista dramatičnoj situaciji.

Komentari (0)