Zanimljivosti

ROBI VILIJAMS POSTAO BESKUĆNIK? Pevač rasprodao sve nekretnine, nema gde sa ženom i četvoro dece!

Robi Vilijams je navodno prodao svoju porodičnu vilu u Los Anđelesu reperu Drejku ali i svoju kuću u Viltširu za sumu od skoro 7 miliona funti.

11.03.2022 19:00

ROBI VILIJAMS POSTAO BESKUĆNIK? Pevač rasprodao sve nekretnine, nema gde sa ženom i četvoro dece!
Ap photo

Robi Vilijams (48) kaže da njegova porodica odlučuje gde će se nastaniti nakon što je prodao svu njihovu imovinu. Portal Srećna Republika vam otkriva šta je to zadesilo poznatog muzičara.

Naime, šuška se da je britanski pevač je navodno prodao svoju vilu u Los Anđelesu reperu Drejku za 35 miliona funti, putem pivatnog dogovora. Takođe, u januaru je prodao svoju kuću u Viltširu za 6,75 miliona funti, što znači da njegova porodica trenutno razmatra svoje stambene mogućnosti.

Ap photo

Pevač Robi Vilijams

- Zapravo nismo nigde. Trenutno nemamo stan, sve smo prodali, nigde ne živimo i pokušavamo da se organizujemo. Život sa četvoro dece je poput Rubikove kocke, koju pokušavamo da složimo jer ako su u školi onda me ne vide jer sam ja svuda po svetu, a ako se školuju kod kuće, onda imaju potpuno novi set problema - rekao je on za australijski radio.

Takođe je rekao da nije u stanju da potvrdi da li je svoju vilu prodao Drejku ili ne, piše portal Miror. On se to prilikom našalio i rekao sledeće:

- Da je to tačno, potpisao bih ugovor o tajnosti podataka sa bilo tim nekim Kanađaninom sa kojim se to desilo. Nisam u mogućnosti da otkrijem ništa što se dogodilo, upao bih u nevolje.

Robi živi sa suprugom Ajdom Fild (42) i njihovo četvoro dece - Teodorom (9), Čarltonom (7), Kolet (3) i sinom po imenu Bo (2). Pevač trenutno snima svoj biografski film „Bolji čovek“ u Australiji.

Komentari (0)