PRINC HARI I MEGAN MARKL

ZAVIRITE U DOM PRINCA HARIJA I MEGAN MARKL: Luksuz na svakom koraku, pogledajte kako izgleda velelepna vila!

Princ Hari i Megan Markl su se početkom prošle godine odrekli britanske kraljevske porodice i od tada žive u Americi.

18.11.2021 15:31

ZAVIRITE U DOM PRINCA HARIJA I MEGAN MARKL: Luksuz na svakom koraku, pogledajte kako izgleda velelepna vila!
Tanjug/ap

Oni su tada objavili da se svih javnih funkcija kako bi postali „finansijski samostalni“. Bitanska javnost, a pre svega mediji su ovaj potez protumačili kao potrebu, pre svega Megan, da se uveća sopstveno bogatstvo, koje je u tom trenutku procenjeno na oko 34 miliona funti.

 

 

Britanski tabloid San tada je pisao da je okidač za odluku Hari i Megan bilo to što se kraljica Elizabeta II slikala sa trojicom naslednika prestola - sinom Čarlsom, unukom Vilijamom i praunukom Džordžom.

- Ta fotografija, koja je objavljena pre nedelju dana, za Megan je bila pokazatelj da ona i Hari ne predstavljaju budućnost kraljevske porodice. Sa njenog stanovišta, od tog trenutka više nije bilo smisla da budu tu - rekao je navodno jedan izvor iz palate.

 

 

Od tada su Hari i Megan glavna tema kada je reč o kraljevskoj porodici, a oni za to vreme uživaju u svom domu u Kaliforniji. Žive u elitnom delu Santa Barbare, a u komšije su im Arijana Grande i Gvinet Paltrou.

- To je tip naselja gde i ne obraćate pažnju na to ko vam je komšija. Nije neobično da naletite na Opru Vinfri kako se vraća iz bakalnice ili da sedite sto pored Elen Dedženeris na ručku - rekao je za australijski Vog Džejson Stritfild, koji se inače bavi prodajom luksuznih nekretnina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOUSES 🔑 (@houses)

 

Ovo naselje nalazi se oko 150 kilometara od Los Anđelesa. Sa jedne strane je okean, a sa druge Kalifornijske planine, pa je klima idealna. Zbog toga i ne čudi što su Hari i Megan odlučili da ovde bude njihov dom i da sin Arči i ćerka Lilibet odrastaju u ovom mirnom kraju.

 

 

Vila u kojoj žive izgleda fantastično. Imanje poseduje ogromnu baštu, u okviru koje se nalazi čak i jezerce. Naravno, tu su bazen i dečje igralište, dok je enterijer kao iz bajke, što dokazuju fotografije.

 

Komentari (0)