VIP saveti

OPRA VINFRI OTKRIVA KAKO DA STEKNETE BOGATSTVO: Uradite ovo i uvek ćete svega imati u izobilju!

Voditeljka Opra Vinfri otkrila je svojim fanovima kako da uvek imaju svega u izobilju.

08.11.2021 11:03

OPRA VINFRI OTKRIVA KAKO DA STEKNETE BOGATSTVO: Uradite ovo i uvek ćete svega imati u izobilju!
printscreen

Opra Vinfri, američka je voditeljka, koja svojim fanovima redovno otkriva cake koje će nam pomoći u svakodnevnom životu. Ovaj put Opra je otkrila da će u naš život ući blagostanje, ako zarčimo kako treba. Ovo znači da će nam život dati tačno ono što zaslužujemo, ni više ni manje. 

- Izreka kako seješ tako ćeš i da žanješ upozorava da se sve negativnosti koje iznosite i emitujete, uvek se vraćaju. Ali druga strana ovog osećanja na koje se retko fokusiramo jeste da se sadnja semena pozitivnosti učiniti da vaš život procveta. Ova stara izreka ne odnosi se samo na to kako se ponašate prema drugim ljudima, već i na to kako se ponašate prema sebi. Čvrsto verujem da na šta god da se fokusirate raste. To se posebno odnosi na misli i osećanja koja imate prema sebi i celom svetu - objasnila je Opra, pa dodala:

- Uložite napor da posadite više semena pozitivnosti u svom životu i bićete tako iznenađeni koliko brzo će vaše obilje blagoslova početi da raste.

Ovo se ne može dogoditi preko noći, ali danas odlučite da zasadite svoje seme pozitivnosti, zalivajte ga strpljivo verom, ljubavlju i nadom i ubrzo ćete dobiti plodove uspeha i sreće.

Komentari (0)