VIP saveti

ŽELITE DA IZGLEDATE LEPO KAO SVETSKE GLUMICE?! Otkrivamo tajne njihove svežine i mladalačke kože!

Poznate svetske glumice trude se da uvek izgledaju negovano i lepo, a evo koje su njihove tajne!

06.11.2021 21:29

ŽELITE DA IZGLEDATE LEPO KAO SVETSKE GLUMICE?! Otkrivamo tajne njihove svežine i mladalačke kože!
printscreen/instagram.com

Svakodnevni život žene danas je dosta intezivan. Briga o kući, poslu i deci zaista oduzima mnogo vremena, te posvećenost svom izgledu vrlo često pada na vrlo nizak položaj na listi prioriteta.

Mnoge od nas osećaju se loše zbog toga što svom izgledu ne posvećuju dovoljno pažnje, a evo šta o tome misle poznate dame. Naime, zvezde vrlo dobro znaju koliko je bitno da se nekad odvoje vreme samo za sebe i da se posvete svom izgledu, a ne libe se ni da to otkriju svojim fanovima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Dženifer Lepez je poznata po svom mladalačkom izgledu, a kako je otkrila glavni sastojak za njen izgled je maslinovo ulje. Ona za svoj mladi izgled koristi Maslinov kompleks koji je na bazi ekstra devičanskog maslinovog ulja, fermentiranog ulja, ekstrakta lista i skvalena.

 

 

Večito mlada Penelope Kruz svoj prelep izgled duguje svojoj mami koja ju je od malih nogu učila kako da izgleda perfektno. Penelope je iskreno progovorila tome i otkrila:

- Ona je uvek govorila da jedemo zdravo i da se dobro odmorimo. Sećam se da je zvučala kao pokvarena ploča koja nam govori da jedemo povrće i idemo da spavamo. Nervirala me je tada, ali sada, kao majka, čujem sebe kako govorim iste stvari.

 

 

Dženifer Aniston i danas izgleda jako mladoliko, a pravi je fan jednostavnih tretmana za lice, a uvek se trudi da se šminka umereno i trudi se da zaštiti svoju kožu pa uvek sa sobom nosi zaštitni faktor. Sa Dženifer Aniston slaže se i prelepa Džesika Alba, koja, takođe, sa sobom uvek nosi kremu za sunčanje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

 

Selma Hajek i Sara Džesika Parker slažu se da je za mladoliki izgled najbitnija svakodnevna nega lica, a posebno o čišćenju lica pred spavanje. Već smo pisali o značaju čišćenja lica, a ove dve glumice i same su vrlo svesne toga i trude se da o ovome obaveste i svoje pratioce.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

 

Da li i vi praktikujete neki od ovih trikova? Brinete li o svom licu i telu? Pišite vam u komentarima šta volite da priuštite sebi kada odvojite vreme za ulepšavanje.

Komentari. (0)