Ruši rekorde

LUKSUZ I POLA MILIONA FUNTI ZA ADEL po nastupu u Las Vegasu

Očekuje se da će britanska pevačica postati najplaćeniji umetnica u istoriji ovog grada u Nevadi

18.01.2022 16:10

LUKSUZ I POLA MILIONA FUNTI ZA ADEL po nastupu u Las Vegasu
Pixabay

U pozorištu Koloseum, u Cezar palati u Las Vegasu, uskoro će nastupiti britanska pevačica Adel i očekuje se će po nastupu zaraditi pola miliona funti. Ako se to obistini, ova 33-godišnjakinja će postati najplaćenija umetnica u istoriji ovog grada.

Kako navode izvori, ona je trenutno najpopularnija i pola miliona funti će zaraditi samo zahvaljujući od prodaje karata. Osim toga, ona će dobiti i deo od celokupne prodate robe na mestu održavanja.

Tanjug/AP

Adel će dobiti samo pola miliona funti po nastupu od prodaje karata

 

Zvezda rođena u Londonu uživaće u luksuzu tokom boravka u Las Vegasu. Za nju je spreman apartman u kome se noćenje naplaćuje 30.000 funti. Na raspolaganju će joj biti i vozač i obezbeđenje koji će je pratiti tokom emisija uživo, prenosi msn.com.

U Las Vegasu je postavljen crveni tepih i očekuje se da se svi prema njoj odnose kao superzvezdi tokom njenog boravka od 21. januara do 16. aprila.

Pixabay

Crveni tepih je spreman za Adel ispred Palate Cezar

 

Adel je prošle godine objavila svoj dugoočekivani četvrti album „30“ i priznala je da je nedavno ponovo otkrila svoju ljubav prema muzici, nakon što je njena strast na neko vreme splasnula.

Komentari (0)