INTIMNA ISPOVEST

ADEL OTVORILA DUŠU OPRI VINFRI: Pevačicina priznanja zapalila internet

Ovih dana mnogi pogledi su uprti u pevačicu Adel a njen najnoviji hit “Easy on me” je jedna od najslušanijih pesama trenutno. Njen novi album, jednostavnog naziva “30”, smo željno iščekivali 6 godina ali malo ko zna šta se krije iza njenog dugogodišnjeg odsustva sa javne scene.

25.11.2021 22:16

ADEL OTVORILA DUŠU OPRI VINFRI: Pevačicina priznanja zapalila internet
instagram - oprah

Britanska pevačica se u ekskluzivnom intervjuu poverila TV zvezdi Opri Vinfri i priznala joj kroz kakve je lične izazove prolazila poslednjih godina. Portal Srećna Republika vam donosi najzanimljivije delove ove emotivne ispovesti.

Kada spojite fenomenalu Adel i harizmatičnu Opru Vinfri dobijate kombinaciju snova. I to se videlo u njihovom intervjuu, jer je razgovor tekao tako lako i spontano, kao da se znaju godinama, a ne kao da su se tek upoznale. A teme nisu bile nimalo lake, naprotiv.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oprah (@oprah)

 

Opra je Adel upitala da li je njen najnoviji album inspirisan njenim razvodom, na šta je šarmantna pevačica odgovorila da prilikom pisanja pesama mora da zađe duboko u svoju intimu i da odatke crpi inspiraciju. Takođe je potvrdila da je njen bivši suprug upoznat sa ovim iako ne pričaju o takvim stvarima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

 

Emotivna balada, na kakve nas je Adel navikla, je pesma o odrastanju, ljubavi, sazrevanju i trenutku shvatanja da se ljubav ugasila. Upravo na ovo se osvrnula tokom svog razgovora sa Oprom, koja ju je upitala da li je postojao tačan trenutak kada je shvatila da joj se brak završio.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

 

Dobitnica Gremija je otvoreno priznala da se upravo to desilo kada je sa drugaricama radila kviz u jednom prestižnom ženskom časopisu. Tada je na pitanje “Šta je to što niko o vama ne zna?” iz nje prosto izleteo odgovor “Zaista nisam srećna, ja ne živim, samo preživljavam”. Njene tri najbolje drugarice su bile zgranute ovim priznanjem, jer su one same smatrale da je Adelin brak srećan.

Takođe je spomenula da je od malih nogu milsila kako će ostariti kraj čoveka sa kojim dobije decu. Opri je odgovorila da je nije sramota što joj je brak trajao samo godinu dana, ali da oseća krivicu što se nije potrudila da joj brak uspe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

 

Adel je bila u braku sa Sajmonom Konekijem od 2018. do 2019. godine, ali je par pre sklapanja braka bio u vezi 7 godina i dobio sina po imenu Anđelo 2012. godine.  Kako je sama priznala, imala je osećaj kao da nije ispoštovala instituciju braka, jer se udala da bi se ubrzo potom razvela.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

 

Kompletna promena imidža koja je usledila zatim, impresivan gubitak kilograma, kao i novi album u kojem, čini se, zatvara za sobom jedno poglavlje svog života i zaceljuje svoje rane, su samo rezime dešavanja u pevačicinom životu tokom svih ovih godina u kojima nam je nedostajala. A po osmehu na njenom licu i entuzijazmu zbog povratka, čini se kao da smo nedostajali i mi njoj.

Pogledajte delove ovog intervjua u videu ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari. (0)