KRATKO I SLATKO

DŽESIKA ALBA KAO DEVOJČICA: Nova frizura glumice zapalila društvene mreže

Džesika Alba je poznata kao žena čija lepota mnoge ostavlja bez daha. Do skoro je bila prepoznatljiva po svojim dugim uvojcima boje crne čokolade. Njeno novo izdanje je društvene mreže dovelo do usijanja a portal Srećna Republika vam predstavlja ovu fantastičnu transformaciju.

25.11.2021 08:57

DŽESIKA ALBA KAO DEVOJČICA: Nova frizura glumice zapalila društvene mreže
AP Mark Lennihan

Postoji verovanje da žene pribegavaju drastičnim promenama frizure kada su nezadovoljne svojim emotivnim životom, te na taj način radikalnim menjanjem boje ili dužine kose žele da unesu transformaciju i u druge sfere svoje svakodnevice.

Džesika Alba nam baš i ne deluje kao nezadovoljna žena, ako uzmemo u obzir da je već 13 godina u braku sa Kešom Vorenom i da sa njim ima troje dece. Međutim, ova uspešna preduzetnica je svakako htela da prodrma stvari u svojoj rutini friziranja, te se odlučila za radikalne poteze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

Stilistkinja Džesike Albe, koja još sarađuje i sa Paris Hilton i sa Lisom Rinom, je objasnil da joj je skratila kosu za barem 30 cm. I sav taj trud je dao rezultate, jer ona na novim fotografijama deluje kao tinejdžerka. Duge sjajne talase zamenila je kratka i uredna smeđa paž frizura, prenosi portal pink.rs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

Malo je reći da inače prelepa četrdesetogodišnja glumica sada izgleda spektakularno. Pored toga, izgleda kao da je sa novomo frizurom popila i eliksirt za večnu mladost jer deluje kao da je vreme vratila unazad, budući da sa novom dužinom kose izgleda kao tinejdžerka. Mlado, sveže i poletno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

To nije promaklo ni njenim pratiocima na društvenim mrežama, te su nakon ove drastične ali svakako maestralne promene pljuštali pozitivni komentari i komplimenti. Mnogi su naglasili da joj nova frizura prelepo stoji te da je pravo osveženje, ali je ubedljivo najveći broj njenih fanova istakao kako izgleda kao tinejdžerka. Mi sa time možemo samo da se složimo a vi uživajte u novom izdanju prelepe Džesike Albe.

Da li biste se vi usudili na ovakvu promenu frizure? Pišite nam u komentarima!

Komentari (0)