Ovakve ih nismo videli

ŠTA BI BILO DA NEMA PLASTIČNIH OPERACIJA: Evo kako bi izgledale slavne ličnosti da su prirodno ostarile

Poznato je da su se brojne svetske zvezde promenile gotovo do neprepoznatljivosti zahvaljujući botoksu i plastičnim operacijama, a evo kako bi izgledali da su ostarili "prirodnim putem".

23.11.2021 18:30

ŠTA BI BILO DA NEMA PLASTIČNIH OPERACIJA: Evo kako bi izgledale slavne ličnosti da su prirodno ostarile
© EVERETT COLLECTION/EAST NEWS

Nekim poznatim ličnostima je poseta hirurgu išla u korist, dok su drugi preterali sa intervencijama i izvesno je da bi bilo bolje da se nisu "podmlađivali".

Srećna Republika vam otkriva kako bi mnoge slavne ličnosti izgledale da su dočekale svoje godine bez ubrizgavanja botoksa, fejsliftinga i sličnih intervencija.

Vi sami procenite kome je plastična hirurgija pomogla da u starosti izgleda mladoliko, a kome bi bilo bolje da je ostao kod kuće onog dana kada je otišao pod nož.

Doli Parton

Američka kantri pevačica, svakako izgleda mlađe nego što to kažu njene godine, ali u isto vreme skoro da ni ne liči na sebe iz mlađih dana.

Gvinet Paltrou

Glumica je se nije podvrgavala drastičnim izmenama ličnog opisa, ali je priznala da je imala manje tretmane koje podrazumevaju ubrizgavanje filera da bi umanjila bore mršilice.

Kris Džener

Majka čuvenih sestri Kardašijan je imala brojne intervencije u cilju podmlađivanja, počevši od silikonskih implantata, botoksa, laserskih tretmana...

Sajmon Kauel

Muzički lovac na talente je priznao da koristi botoks, a imao i intervenciju podizanja lica. Ipak, upozorio je svoje poštovaoce da bi trebalo da budu oprezni kada je plastična hirurgija u pitanju.

Kajli Džener

Od kada je čula komentar da nema usta za ljubljenje, ova bogatašica je postala rešena da uveća svoje usne koje su ppostale danas njen zaštitni znak.

Miki Rurk

Glumac je evidentno imao više intervencija plastičnog hirurga na licu, a i sam priznaje da je otišao u pogrešnom pravcu, iako je većina operacija trebalo da sanira povrede koje je zadobio u boksu.

Madona

Kada uporedimo fotografije kraljice popa iz mlađih dana sa onime što danas vidimo, jasno je da je Madona imala mnoštvo intervencija na sebi. Ona je izjavila da je za plastičnu hirurgiju, ali protiv toga da o tome priča.

Silvester Stalone

Glumac je priznao da je imao fejslift, kao i da je imao posledice od ove intervencije. Naime, dešavalo mu se da mu trnu usta što je uticalo i nanjegovu moć govora. Koliko mu je operacija pomogla da se podmladi, procenite sami.

 

 

Komentari (0)