Zanimljivosti

BEKAM ŽENI SINA, PROCURILI DETALJI VENČANJA DECENIJE! Par je potpisao predbračni ugovor pred svadbu vrednu ČAK 3 miliona funti!

Najstariji sin čuvenog para Bekam sprema se da stane na ludi kamen s glumicom Nikolom Pelc, a donosimo vam sve detalje ove raskošne ceremonije.

04.04.2022 15:00

BEKAM ŽENI SINA, PROCURILI DETALJI VENČANJA DECENIJE! Par je potpisao predbračni ugovor pred svadbu vrednu ČAK 3 miliona funti!
Tanjug/AP

Ponosni roditelji Dejvid i Viktorija Bekam s nestrpljenjem iščekuju 9. april jer će tog dana njihov prvorođeni sin Bruklin stati na ludi kamen.

Bruklin Bekam (23) i glumica Nikola Pelc (27) napokon će se zavetovati jedno drugom na večnu ljubav nakon što su se verili u junu 2020. godine. Portal Srećna Republika vam otkriva zvezdani spisak gostiju, detalje o venčanici, meni, kao i sve strogo skrivane detalje svečanosti i to svega nekoliko dana uoči ovog velikog dana. Proslava će, kako je procenjeno, koštati 3 miliona funti, a održaće se u vili porodice Peltc na obali okeana u Palm Biču na Floridi.

Slavni gosti

Zahvaljujući tome što su roditelji jednog od najpoznatijih svetskih parova, na Bruklinovom spisku gostiju sigurno će se naći neka od najvećih imena šou biznisa. Slavni kuvar Gordon Remzi, dugogodišnji porodični prijatelj, sigurno će se pojaviti na venčanju Bruklina i Nikole, budući da mladoženja Džeka Remzija, najstarijeg Gordonovog sina, smatra jednim od svojih najboljih prijatelja, piše britanski Miror.

Bivše koleginice mame Viktorije, članice benda Spice Girls, takođe će dobiti pozivnice za raskošnu zabavu, a priča se i da su glumica Eva Longorija i Madonin sin Roko Riči takođe bili na finalnom spisku gostiju. Bruklinov kum, ser Elton Džon, verovatno neće moći da prisustvuje venčanju kumčeta jer se zakazani datumi njegove turneje ne slažu s velikim danom.

Smatra se da su Megan Markl i princ Hari na listi gostiju za venčanje. Spekulacije da će vojvoda i vojvotkinja od Saseksa prisustvovati zabavi tokom predstojećeg vikenda rastu nakon što je bivša Spajsica Mel Bi otkrila da će Viktorija i Dejvid Bekam pozvati svoje goste. Lokacija venčanja je nedaleko od vile princa Harija i Megan Markl u ekskluzivnom Montesitu, samo nekoliko sati privatnim avionom i eto njih tamo. A Dejvid (46) i Viktorija (47) su navodno veoma dobri prijatelji sa Harijem i Megan, čak su i prisustvovali njihovoj svadbi u zamku Vindzor 2018. godine. U februaru 2020. godine, Dejvid je govorio o svojoj bliskoj vezi sa Harijem, nazivajući ga zadivljujućim. U julu 2020. otkriveno je da će vojvoda i vojvotkinja od Saseksa biti na vrhu liste zvanica Bekamovih za ovo venčanje, piše portal San.

Venčanica ili njih par

S obzirom na to da je njena buduća svekrva jedno od najvećih imena u svetskoj modi, buduća mlada Nikola je lako mogla da se obrati upravo Viktoriji da joj osmisli venčanicu za njen veliki dan. Međutim, šuška se da se glumica odlučila za italijansku kuću Valentino, nakon što je navodno ranije ove godine otišla u Rim na poslednju probu haljine.

Viktorija, koja je očigledno skicirala nekoliko potencijalnih modela za Nikolinu venčanicu, još bi mogla da utiče na izbor buduće snaje. Takođe, priča se da će bivša Spajsica biti uključena u odabir haljine u koju će se mlada presvući i nositi je tokom večernje proslave.

Nešto drugačiji običaji

Nikolin brat imaće veoma posebnu ulogu u njenom predstojećem venčanju. I Bruklin i Nikola su navodno svojim voljenim osobama namenili posebne uloge tokom njihove raskošne ceremonije.

Naime, Bruklin je zamolio mlađu braću Romea (19) i Kruza (16) da mu budu kumovi, dok je njegova buduća supruga prekršila tradiciju, tražeći od svog brata, bivšeg hokejaša Breda, da joj bude kum.

 - Prvi put kada sam otišla u Rim, povela sam mamu i brata Breda, koji je zapravo moj kum. Zaista je lepa stvar biti deo svega toga i veoma je uzbudljivo - otkrila je glumica u intervjuu.

Bruklinova mlađa sestra Harper naravno neće biti izostavljena iz ceremonije.

- Harper će biti deveruša na obe ceremonije, a momci će biti kumovi - ali to je malo komplikovano. Nikola takođe ima nekoliko braće, sa velikom razlikom u godinama, tako da žele da se potrude da svi budu uključeni, ali da ipak ne preteraju u svemu - objasnio je poverljivi izvor prošle godine.

Takođe se smatra da će Bruklinov otac, Dejvid, biti majstor ceremonije, i očekuje se da će održati kratak govor. Bruklin jeste rođen u Engleskoj, srećni par trenutno živi u Holivudu, ali su budući gospodin i gospođa Bekam ipak odabrali Floridu da se tamo venčaju.

Razlog za to je činjenica da Nikolin otac Nelson Pelc, koji je inače milijarder, tamo ima impresivno imanje koje je savršeno za ceremoniju venčanja, tako da će mladi par će reći „da“ na privatnom posedu porodice Pelc, u blizini kuće koja ima 27 spavaćih soba, na imanju vrednom oko 103 miliona dolara. Ogromna vila ima bazen, prostrane bašte i slikovit pogled na more, koji će biti savršena pozadina za ovo venčanje godine.

Ipak, gosti će na ovom raskošnom događaju moraće da se pridržavaju nekih strogih pravila dok prisustvuju venčanju. Naime, govori se da će zvanice biti zamoljene da se ne fotografišu, a korišćenje društvenih mreža tokom ovog velikog dana je očigledno zabranjeno. Priča se da je razlog tome činjenica da je magazin Vog preuzeo ekskluzivna prava na prve slike mlade i mladoženje.

Detalji ceremonije

Bruklin i Nikola su potvrdili da će imati "jevrejsko venčanje" zbog manekenkinog porekla i verskih uverenja. Takoše, otkriveno je da će da nosi jarmulku, dok je Nikola dodala da će to da bude jevrejsko venčanje.

Kada je reč o hrani i piću koji će se služiti njihovim gostima na ovaj dan, mladoženja Bruklin, inače kuvar u usponu, pomno prati stvari. Priznao je da je u punoj pripravnosti tokom priprema za venčanje i otkrio da će martini sa specijalnim ukusom verovatno biti njihov izbor pića za venčanje.

Kada je u pitanju hrana, Nikola je na svojim Instagram storijima sa početka godine dala uvid u to kakva bi mogla da bude njihova mladenačka torta.  Glumica je sa svojim milionima pratilaca podelila fotografije raznovrsnih peciva, uključujući i ukusnu tortu Crveni somot, prelivenu dekadentnom glazurom i ukrašenu prelepim bobicama.

Predbračni ugovor

Priča se i da su Bruklin Bekam i njegova verenica Nikola Pelc potpisali predbračni ugovor uoči svog venčanja. On je navodno sastavljen da bi se zaštitilo bogatstvo Bekamovih, koje se procenjuje na 380 miliona funti. Međutim, treba uzeti u razmatranje i to da mladin otac, biznismen Nelson Pelc, ipak ima imperiju od 1,2 milijarde funti a samim tim i veću motivaciju u ovom slučaju.

- Novac im očigledno nije problem, ali ipak žele da taj dan bude slavlje ljubavi, a ne bogatstva - rekao je izvor blizak paru.

Maler u jeku priprema

Na kraju, da ne teče samo med i mleko u svetu bogatih i slavnih, govori i činjenica da su Bekamovi u martu bili žrtve pljačke, kada je provalnik upao u njihovu porodičnu vilu u Londonu i to kroz prozor. Sve to se desilo dok su Viktorija i Dejvid bili kod kuće sa svojom desetogodišnjom ćerkom Harper a provalu je zapravo otkrio njihov sin Kruz, koji je primetio da je prozor na spavaćoj sobi razbijen i da je ona opljačkana, piše portal San.

Odmah su naravno pozvali policiju, koja je izvršila uviđaj popisala predmete koji su odneti. Radi se uglavnom o dizajnerskim i električnim predmetima, vrednosti čak nekoliko hiljada funti. I sama policija je potvrdila sa su 1. marta primili prijavi, ali su se ogradili i rekli da je istraga još u toku. Snimci sa sigurnosnih kamera navodno prikazuju provalnika koji nosi masku i koji je preskočio ogradu dvorišta da bi zatim razbio prozor i provalio u spavaću sobu.

- Nažalost bili su žrtve profesionalnih lopova koji su aktivni u ovom području. Sreća je da su uspeli da uzmu stvari iz samo jedne sobe pre nego što su otišli - rekao je izvor blizak paru.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)