Ljubimac sa stilom

PAS MAKS POKRAO MADONU: Čije fotke su bolje?

Kad jedan umetnik „ukrade“ originalnu ideju nekog drugog, obično ga nazivaju plagijatorom. Ali kako nazvati psa koji uradi to isto? Dobro, svi znamo da neko može da „laže kao pas“ a „ko laže taj i krade“, onda ispada da može i da se „krade kao pas“, u ovom slučaju Maks. Portal Srećna Republika vam donosi priču o jednoj zaminljivoj i nadasve slatkoj i simpatičnoj „krađi“.

22.11.2021 16:28

PAS MAKS POKRAO MADONU: Čije fotke su bolje?
Instagram- max_et_vincent

Za Madonu, „kraljicu popa“, svi smo čuli. Od osamdesetih godina do današnjeg dana, ova dama vrlo dobro zna kako da šokira javnost i sama sebi obezbedi najbolju reklamu. Njeni spotovi i nastupi su legendarni i dan-danas se rekreiraju u mnogim filmovima. Njeni scenski kostimu služe kao inspiracija mnogim umetnicima današnjice.

 

 

 

 

Više njih je čak i javno navelo Madonu kao jedan od razloga zašto su počeli da se bave muzikom, među njima i Britni Spirs i Lejdi Gaga. Za neke je čak tvrdila i da je kopiraju, pa su pale i neke javne optužbe. Ali, šta biva kad te iskopira jedan pas? Doduše, vrlo lep pas, ali ipak kako da jedna umetnica svhati da Maks, zlatni retriver, na nekim slikama izgleda bolje od nje?

 

 

 

 

Teško da se neko može naljutiti na to milo lice a portal Srećna Republika vam donosi fotografije na kojima su Maks i njegov vlasnik rekreirali Madonine čuvene nastupe i omote albuma. A vi sami procenite ko je to odradio bolje i profesionalnije – Madona ili Maks.

 

 

 

 

Maks i njegov vlasnik Vinsent, se trude da svaka fotografija bude što bliža originalu, naravno sa Maksom u glavnoj ulozi. Vinsent, koji je inače po profesiji fotograf, kaže da ovo radi iz čiste ljubavi i da je ovo način da se zabavi sa svojim psom. Vinsent takođe napominje da je i sam veliki Madonin fan, tako da ovo radi njoj u čast, piše portal boredpanda.com.

 

 

 

 

Maks mu je uvek prioritet i trudi se da mu u svim kostimima, perikama i rekvizitima bude udobno kao i da ga postepeno navikava na činjenicu da mora da mu obuče nešto ili na primer stavi šešir na glavu. On to radi tako što se Maks i on prvo igraju sa tim odevnim predmetom, kako bi se pas upoznao sa njim i kako ga kostim ne bi sputavao.

 

 

 

 

To ume da potraje i po nekoliko nedelja, ali kada se Maks navikne na kostim onda se oni slikaju. A rezultati govore sami za sebe. Poverenje koje Maks ima u Vinsenta kao i ljubav i strpljenje koje Vinsent ima sa Maksom je ono što čini ove fotografije još posebnijim i malim remek-delima.

 

 

 

 

Recite nam u komentarima čije fotografije vam se više dopadaju!

Komentari (0)