PSI KUPANJE SMEŠNO

UJEDINJENE KUCE PROTIV KUPANJA: Fil i Kobi izbegavaju odlazak u kadu na najsmešnije načine

Oni su veliki i pufnasti i slatki ali im je krajnje vreme za kupanje. Pogledajte kako se svi članovi porodice dovijaju kako bi ova dva simpatična kucana uterali u kadu

16.11.2021 11:03

UJEDINJENE KUCE PROTIV KUPANJA: Fil i Kobi izbegavaju odlazak u kadu na najsmešnije načine
unsplash.com

Fil je divan pas, živi u ljubavi sa bebom, mačkom i još tri kuce, voli svoju veliku krznenu i ljudsku porodicu i inače je druželjubiv i umiljat. Osim kada mu neko spomene omraženo kupanje. Pokušaće sve što mu padne na pamet samo da ga ne odvuku u ozloglašenu kadu.

Fil neće ni da ode do kupatila, već ga do tamo obično odnesu vlasnici, što je samo po sebi podvig jer je on jedan veliki dečko. Kad stigne do omražene kade, pokušaće da se sakrije, zavuče iza toaleta, da pobegne, da se ukopa u mestu samo da ne završi pod tušem.

Beba Amelija mu često pravi društvo i pruža podršku dok se mačak Majlo uvek nekako nađe tu u blizini da se podsmeva mukama sirotog Fila. Kada mu ponestane snage da se bori protiv ove vodene „tiranije“ njegovi vlasnici ga obično prevare i podmite puterom od kikirikija koji namažu na unutrašnjost kade.

Fil možda jeste odlučan pas ali ga njuška i stomak prevare i u potrazi za ukusnom užinom on uskoči u kadu i padne u šake svojih vlasnika i njihovih šampona. Nakon kupanja, pufnasti Fil neće da se briše peskirom pa ide po kući i otresa vodu sa svog krzna, pritom prskajući svakoga oko sebe, pogotovo nevaljalog Majla koji se smejao njegovom „vodenom mučenju“.

Fil ima još jednog druga koji je podjednako domišljat u izbegavanju kupanja ali zato bazen obožava. U pitanju je zlatni retriver Kobi, koga u tuš kabinu odvlače najraznoraznijim trikovima ali zato u bazen skače sa beskonačnom radošću. Pogledajte i ovog tvrdoglavog kucana.

Kakvi su vaši ljubimci kada se povede priča o kupanju i higijeni? Podelite sa nama svoja iskustva u komentarima.

Komentari (0)