Dijeta

Svakog dana jela je isto što i Viktorija Bekam: Kuća joj je smrdela, a ona se udebljala

Novinarka Dajan Born pokušala je sedam dana da se hrani kao čuvena Spajsica

24.02.2022 18:00

Svakog dana jela je isto što i Viktorija Bekam: Kuća joj je smrdela, a ona se udebljala
Pixabay

Fudbaler Dejvid Bekam nedavno je otkrio da njegova supruga, članica nekadašnje grupe Spice Girls, već godinama jede jedno te isto i da su samo jednom za 25 godina podelili hranu sa tanjira. Bekam je objasnio da Viktorija uvek jede ribu sa roštilja i kuvano povrće na pari.

 

 

Sledeći njen primer, novinarka Mančester Ivning Njuza, Dajan Born je pokušala samo sedam dana da se hrani kao čuvena dizajnerka.

Ali nije bila ni malo impresionirana. Odmah je napisala da su obroci jednostavnog ukusa i da je gladna i umorna. Uz to je morala da trpi neprijatan miris ribe u kući.

Ova četrdesetogodišnja novinarka i majka dvoje dece je bila iznenađena cenom sveže ribe, pa se odlučila za bakalar, svež losos i brancin, jer je tunjevina bila preskupa.

-Odrasla sam u kući u kojoj smo jeli ribu samo petkom i sada mogu da razumem zašto je to bilo ograničeno na samo jedan obrok u nedelji. Toliko je skuplje od piletine i crvenog mesa.

 

 

Za doručak je jela sveže voće, kao i Viktorija koja ga obožava. Prvog dana Dajan je bila gladna jer bakalar i mediteransko povrće koje je pojela za ručak nisu uspeli da ispune njen želudac:

-Krenula sam odmah s najskupljim bakalarom, ali sam bila prilično razočarana koliko se smanjio tokom pripreme. Pokušala sam to da nadoknadim ogromnom hrpom šarenog povrća, ali sve je bilo tako bljutavo, pa sam ga na kraju namazala umakom od soje. Za večeru se nisam mogla ponovno suočiti s kuvanjem, pa sam otvorila kozice da ih pojedem sa salatom, koja je bila nešto ukusnija, zahvaljujući pikantnoj cvekli sa strane. Odlazim u krevet sa osećajem gladi i prilično nervozna zbog duge nedelje koja je preda mnom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Glow Up Mag (@glowupmag)

 

Sledećeg jutra se probudila sa krčanjem u želucu i odlučila je da proba jednu od Viktorijinih „poslastica“: kriška integralnog tosta sa solju. Proglasivši neobičan zalogaj kao "iznenađujuće ukusan" Dajan je nakon toga pojela kozice s povrćem za večeru. Smatrala je da su obroci prilično jednostavni i morala je dopuniti ukus s puno sojinog umaka, što Viktorija verojatno ne radi.

Ap photo

Viktorija Bekam već 25 godina jede istu hranu

 

Trećeg dana je usledilo još jedno iznenađenje:

-Obično odlazim na trčanje sredinom nedelje, ali moram biti iskrena da mi danas nedostaje energije i da sam gladna pa sam to propustila.

Novinarka je takođe otkrila neželjenu nuspojavu pridržavanja Viktorijine dijete: kuća smrdi na ribu. Svakodnevno je morala prazniti kantu za otpatke kako bi bar delimično uklonila miris ribe, iako se on i dalje osećao u vazduhu.

 

 

Sedmog dana Dajan nije odolela i skočila je na vagu da vidi učinak nedeljnog plana ishrane gospođe Bekam:

-Zaprepastila sam se kad sam videla brojke. Nisam izgubila ni grama. Zapravo sam se udebljala 0.2 kilograma.

Razočarana Dajan Born je dodala:

-Čini mi se da sam ovde prkosila nekoj vrsti medicinske nauke, jer sam prema svojim proračunima unosila u proseku od 1.300 do 1.500 kalorija dnevno, jedući svu tu ribu i povrće. Očekivala sam da ću izgubiti s obzirom na moju težinu,  barem pola kilograma, prenosi miss7.24sata.hr.

Komentari (1)

Dragana

25.02.2022 10:36

Ma jeste, jela ribu i povrce na pari nedelju dana, i nije smesala.. gospodja je izgleda jela po 10 riba dnevno. A posto joj je riba skupa i smrdi joj, nije trebala pocinjati dijetu jer nije na nivou Viktorije ni po dzepu ni po stasu i izdrzljivosti, nego je samo planirala da napise negativan clanak ocigledno. Ne znam sta je htela ovim clankom, da kaze da Viktorija laze? (Nije znala miris i cenu ribe....umirem :)))))