Zanimljivosti

KIM ISKOPIRALA KARMEN ELEKTRU: Jelena Karleuša je odmah odreagovala!

Moda se stalno vrti u krug a Kim Kardašijan zna i kada treba da zaustavi to stilsko kolo sreće!

09.04.2022 10:00

KIM ISKOPIRALA KARMEN ELEKTRU: Jelena Karleuša je odmah odreagovala!
Srećna republika

Kraljicu Instagrama, Kim Kardašijan, smo navikli da viđamo u raznim izdanjima. Ipak, ona se obično trudi da isprati modne trendove još i pre nego što se oni pojave na pistama. Naravno, onda kada ih sama ne stvara. Portal Srećna Republika vam otkriva kako se pak ona snašla u jednom retro izdanju.

Naime, Kardašijanka je na svom Instagram nalogu objavila sliku u satenskoj beloj haljini čiji gornji deo ne ostavlja previše prostora mašti, budući da se sastoji od korpica za grudi i izrezanog dela na stomaku. Naravno, daleko od toga da je ovo nešto najskandaloznije što je ona obuka, ali taj komad svakako privlači pažnju, koliko zbog vlasnice toliko i zbog njegove istorije.

Ako je suditi po profilu američke glimice Karmen Elektre, ona je istu takvu haljinu nosila na dodeli MTV filmskih nagrada i to par decenija unazad, tačnije 1998. godine. Radi se o komadu dizajnera Stivena Sprausa, koji je tada bio okarakterisan kao vrhunac kiča i neukusa i zbog kojeg je Karmen Elektra završila na listi najgore obučenih žena.

U intervjuu za Vog iz 2017. godine, Karmen Elektra je izjavila da iz sadašnje prespektive ta haljina deluje skoro konzervativno.

Na svom Instagram profilu, Karmen je objavila sliku sebe i Kim Kardašijan u vrlo sličnim haljinama rekla je da joj je drago što je Kim rekreirala taj kultni komad i da to doživljava kao kompliment a ne kao takmičenje kojoj bolje stoji. Ovu njenu objavu je lajkovala i pevačica Jelena Karleuša, koja godinama unazad pokušava da iskopira stil Kim Kardašijan. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)