Zanimljivosti

MAMA KRIS ZNA NAJBOLJE: Evo koji je savet dala Kortni pre venčanja u Las Vegasu!

Udelila je ćerki i zetu malo majčinske mudrosti.

08.04.2022 20:00

MAMA KRIS ZNA NAJBOLJE: Evo koji je savet dala Kortni pre venčanja u Las Vegasu!
Tanjug/AP

Svi znamo da su se Kortni Kardašijan i Travis Barker venčali u Las Vegasu i dok je taj čin za mnoge bio iznenađenje, ne čudi činjenica da je mama Kris Džener unapred sve znala. Najpoznatije mamadžerka na svetu, kako je zovu, je tom prilikom svojem najstarijem detetu udelila i par saveta, budući da je za Kortni ovo prvi brak, a portal Srećna Republika kakve je to bisere mudrosti ona poklonila svojoj ćerki.

Prvo se našalila na račun ovog venčanja, buduću da bez dozvole za sklapanje braka ono nije zakonski važeće, i rekla da je za Kortni to bila dobra vežba pred pravu ceremoniju. Osim toga, kada je čula za planove srećnog para, Kris je svojoj ćerki rekla:

- Dušo, samo živi svoj život.

Ova 66-godišnja dama je priznala da je Kortni napokon zakoračila u novu fazu svog života uz bubnjara benda Blink-182, Travisa Barkera, koji joj je inače jako dugo bio samo prijatelj.

- Nikada ne znaš šta će se desiti - mudro je izjavila Kris, a prenosi portal eonline.com.

Budući da od 14. aprila njihov novi rijaliti šou "The Kardashians" kreće sa emitovanjem, kao logično se nametnulo pitanje da li će se i snimci sa venčanja naći u nekoj od epizoda, na šta je Kris odgovorila:

- Isplati vam se da sačekate i saznate - izjavila je glava dinastije Kardašijan-Džener i time zagolicala maštu svih gledalaca.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)