Zanimljivosti

GORI INTERNET: Bahata Kim vređala siromašne, pa se RAZBACIVALA ZLATNICIMA!

Nakon tvrdnji da danas niko ne želi da radi, Kim Kardašijan je na sebe navukla bes mnogih fanova koji su osudili njen bezosećajan i po svemu sudeći uvredljiv komentar. Može se reći da je PREKARDAŠILA.

20.03.2022 10:36

GORI INTERNET: Bahata Kim vređala siromašne, pa se RAZBACIVALA ZLATNICIMA!
Tanjug/AP

Sve je počelo tako nevino i naivno a završilo se vređanjem i osutom paljbom, tako bi mogla da se sumira prethodna nedelja u životu Kim Kardašijan. A portal Srećna Republika vam otkriva i zašto.

Na Dan svetog Patrika, 17. marta, Kim Kardašijan je za svoju decu preredila žurku u svom domu. Sve vodene površine su bile obojene u zeleno a svuda po kući su bili razbacani zlatnici i šljokice, u skladu sa tradicijom da irski vilenjaci donose sreću, koju simboliše zelena boja i detelina sa 4 lista, ali i ćup pun zlata. Umesto da ovo izazove simpatije njene publika, izazvalo je njihov revolt i to naročito nakon njenog kontroverznog intervjua za časopis “Varajeti” gde je rekla da ima dobar poslovni savet za žene, a to je da “podignu je**ne gu**ce i da rade”, dodajući još da izgleda kao da danas više niko ne želi da radi i da se obogati i da bi samo trebalo da imamo pozitivno radno okruženje i onda ćemo voleti svoj posao, piše američki San.

Ako saberete dva i dva, razumećete naravno šta je razljutilo Kimine fanove. Zlatnici i šljokice, glamur, sve je izgledalo kao da se Kim hvali svojim bogatstvom, posebno ako se u obzir uzme njena pomalo bezobzirna izjava.

A komentari su pljuštali, od onih koji su rekli da basnoslovno zarađuje na mobilnim video igricama u čijoj izradi ni ne učestvuje, do toga da je rođena sa srebrnom kašikom u ruci i da nema pravo nikome da drži predavanja o radu, da je njen jedini pravi rad “procureli” intimni snimak koji ju je vinuo u zvezdanu orbitu i da ona nikako ne može da razume kako je ženama na tržištu rada, i to onim ženama koje nemaju iste mogućnosti kao ona, da plate dadilju kako bi ceo dan bile na poslu i van kuće.

Mnogi su se pitali, u skladu sa njenim savetom koji je tako velikodušno udelila ženama, da se nije ona možda prihvatila usisivača, metle i đubrovnika pa uzela da usisa i skloni sve te silne šljokice po kući ili je za to ipak platila poslugu? Negativni komentari su izazvali lavinu, a vidi se i zašto.

Pored toga, Kim se trudila da ostane pribrana te se fokusirala na ostale teme zbog koji je, gle čudnog li čuda, opet u centru pažnje i zarađuje novac od toga. U sred komplikovanog razvoda od Kanjea Vesta, prilikom gostovanja u šou Elen Dedženeris našla je ova dama vremena da održi prigodno predavanje na temu kako i pored neslaganja sa bivšim suprugom, ona njega uvek predstavlja u najboljem svetlu njihovoj deci i kako se čovek mora izdići iznad ličnih problema sa partnerom zarad dobrobiti dece. Takođe je rekla da je ona negova najveća “navijačica” u očima njihove dece. Svakako ne izgleda tako iz perspektive njenog bivšeg supruga.

 

 

Naravno, dotakla se i teme ljubavi, pa je sva raznežena govorila o tome kako jako dugo nije bila zaljubljena i imala dečka, “još od pre Instagrama”, kako ona kaže. Takođe je naglasila kako se i pored činjenice da je u 40-im usudila da potraži sreću i zaljubi, i kako svim svojim prijateljima i ljudima savetuje da urade isto. Kako je ljubav lepa i kako želi da taj osećaj traje zauvek, piše portal geo.tv. Pa znaš kako Kim, drago nam je zbog tebe. Ali sam čula da su šljokice mnogo gadne za uklanjanje iz kuće, bolje i ti da zavrneš rukave, znaš kako si rekla, danas niko ne želi da radi. U se i u svoje kljuse!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)