Zanimljivosti

AVRIL LAVINJ SE UDAJE PO TREĆI PUT: Pevačica se verila u Parizu, pa objavila fotke romantične prosidbe!

Avril Lavinj je u četvrtak na Instagramu potvrdila da je njen dečko Mod Sun zaprosio tokom romantičnog odmora u francuskoj prestonici Parizu.

08.04.2022 22:00

AVRIL LAVINJ SE UDAJE PO TREĆI PUT: Pevačica se verila u Parizu, pa objavila fotke romantične prosidbe!
Ap photo

Avril Lavinj objavila je da se verila za svog dečka i kolegu, pevača Mod Suna. 37-godišnja zvezda je u četvrtak na Instagramu potvrdila da ju je 35-godišnji Mod Sun zaprosio tokom kratkog odmora u gradu ljubavi, Parizu. Portal Srećna Republika vam otkriva detalje romantičnog čina. 

Mod Sun je takođe potvrdio radosnu vest u četvrtak 7. aprila, nakon što je Avril ranije ove nedelje viđena sa pozamašnim dijamantom na ruci. Avril je u utorak viđena u Los Anđelesu i tom prilikom je nosila dijamantski prsten, pa su u trenu počele da kruže glasine.

Ovaj par, koji je zajedno već godinu dana, je potvrdio veridbu podelivši niz omiljenih fotografija sa njihovog odmora u Parizu. Na jednoj od fotografija pevač u blizini Ajfelove kule kleči na jednom kolenu ispred Avril, dok druga pokazuje impresivan verenički prsten u obliku srca koji joj je poklonio.

Posvetivši slatku poruku svojoj budućoj supruzi, Derek Smit, kako se Mod Sun zapravo zove, napisao je:

- Onog dana kad smo se upoznali znao sam da si ti ta. Zauvek ćemo biti zajedno do kraja života. Sanjao sam san da sam te zaprosio u Parizu. Izvukao sam prsten i zamolio te da ga nosiš. Klečao sam na jednom kolenu dok sam te gledao u oči. Previše si lepa, toliko da ja to rečima ne mogu opisati. Uhvatio sam te za ruku i udahnuo poslednji put... Rekao sam „hoćeš li se udati za mene?“ a ona je rekla "da." Volim te Avril.

Pop-pank pevačica je u objavi na svom Instagram nalogu napisala poruku na francuskom, koja u prevodu glasi:

- Da! Volim te zauvek. Nedelja. 27. mart. 2022.

Kortni Kardašijan je u komentaru ostavila jednostavan emotikon u obliku crvenog srca, očigledno presrećna zbog ovog para, piše portal Miror

Dok je Avrilin budući muž napisao:

- Toliko te volim! Zauvek anđele moj.

Jedan obožavatelj je citirao stihove iz jedne od Avrilinih pesama i prokomentarisao:

- On je bio dečak, ti si bila devojčica. Mogu li to učiniti još očiglednijim? Čestitam!!

I drugi obožavalac je dodao:

- Osmehujem se od uha do uha!!!!!!!!!!! Toliko razloga za slavlje! DA.

Avril se dva puta udavala i razvodila. Prvi muž joj je bio prijatelj i kolega Derik Vibli, a drugi frontment benda “Niklbek” Čed Kruger. Mod Sun i Avril su u vezi od 2021. godine, a nakon njihove nedavne veridbe, izgleda da će ubrzo uslediti i venčanje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)