Zanimljivosti

ŽENE, EVO UTEHE! Dženifer Lopez pokazala salce na stomaku!

Svi je znamo kao ženu kojoj vreme teče unazad i koja naizgled ne stari. Ipak, ni Džej Lo nije imuna na masne naslage oko stomaka i sa ponosom ih pokazuje.

10.04.2022 09:00

ŽENE, EVO UTEHE! Dženifer Lopez pokazala salce na stomaku!
youtube/printscreen-Jennifer Lopez

Navikli smo da gledamo njene savršene noge, impresivnu zadnjicu, utegnute ruke i ravne trbušnjake kada god se ona pojavi negde. Ali Dženifer Lopez je kao i svi mi ljudsko biće, pa je i ona sklona tome da nabaci kilo ili dva. Portal Srećna Republika kako se to sa ponosom nose salčići, u stilu latino dive.

Naime, ona je na svom Instagram profilu objavila dve fotografije u istom autfitu. Na prvoj je vidimo kako stoji a kratka majica i farmerke niskog struka joj savršeno ističu isklesane trbušnjake na kojima joj svi pozavide.

Ipak, situacija se naglo promenila kada je Džej Lo sela, te je na sledećoj fotki vidimo udobno zavaljenu na kauču, u istoj odevnoj kombinaciji uz par dodataka. Naime, njoj se na ovoj slici vidi salce na stomaku i mi moramo da joj odamo priznanje.

Mogla je ona da edituje ovu fotografiju i da ih ukloni ali nije. Kao ni boru na čelu i oko usana. Dženifer Lopez je pokazala kako se sa ponosom nose nesavršenosti, iako ona nama deluje poprilično savršeno u svakom izdanju. Svaka čast, kraljice!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)