Zanimljivosti

NIKAD IZAZOVNIJA JELENA ĐOKOVIĆ! Novim fotografijama iznenadila fanove, odlučila se na korak koji od nje nismo navikli!

Navikli smo da suprugu teniskog asa Novaka Đokovića viđamo u svedenim i prirodnim izdanjima. Ipak, ova dama je svojim najnovijim autfitom zapalila društvene mreže.

09.04.2022 12:00

NIKAD IZAZOVNIJA JELENA ĐOKOVIĆ! Novim fotografijama iznenadila fanove, odlučila se na korak koji od nje nismo navikli!
Tanjug

Jelena Đoković je poznata po svom svežem i nenašminkanom izgledu. Često je viđamo u sportskim i kežual odevnim kombinacijama u kojima izgleda kao devojčica. Ipak, ovog puta je odlučila da svojim fanovima na Instagramu pokaže svoju drugu stranu a portal Srećna Republika vam otkriva i o čemu se radi.

Naime, njena najnovija objava na ovoj društvenoj mreži je izazvala pravu pomamu. Jelena je objavila sliku u širokim pantalonama i otvorenom crnom topu koji otkriva njen dekolte.

Uz blago talasastu kosu, diskretnu šminku i decentan nakit, sa širokim i prelepim osmehom na licu, Jelena je izmamila oduševljenje i pozitivne reakcije fanova, koji su ovu sliku lajkovali preko 15 hiljada puta za svega nekoliko sati.

U komentarima su preovladavala srca i emotikoni aplauza, ali i komentari da je prelepa i da je prava dama. Ipak, ni njena opuštenija izdanja nisu ništa manje zapažena, te fotografije na kojima je vidimo bez šminke i u garderobi za trening izazivaju podjednako divljenje njenih pratilaca.

Na njima vidimo jednu drugačiju Jelenu, mamu, zauzetu ženu, koja balansira svakodnevicu sa poslovnim obavezama. Ali uvek uz osmeh i more pozitivne energije i vedrine.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)