Zanimljivosti

SVEKRVA UMALO NIJE ZASENILA MLADU NA VENČANJU! Viktorija Bekam blistala na svadbi sina Bruklina

Pogledajte kako je ikona stila izgledala tokom ceremonije na Floridi na kojoj je njen najstariji sin, Bruklin Bekam, izrekao sudbonosno da mladoj glumici.

10.04.2022 14:00

SVEKRVA UMALO NIJE ZASENILA MLADU NA VENČANJU! Viktorija Bekam blistala na svadbi sina Bruklina
Tanjug/AP

Ponosni roditelji Dejvid i Viktorija Bekam svojim toaletama zablistali su na venčanju najstarijeg sina Bruklina. Njihov prvenac se, naime, juče oženio milijarderkom, mladom glumicom Nikolom Pelc, na ceremoniji koja je bila održana na velelepnom imanju porodice Pelc na Floridi.  

Bivša 47-godišnja Spajsica i njen 46-godišnji nekadašnji fudbaler izgledali su elegantno i vrlo glamurozno. Viktorija je po ko zna koji put u otvorenoj srebrnoj haljini pokazala svoju vitku figuru, a čitav stajling je upotpunila srebrnom minijaturnom torbicom i nakitom. Mediji su preneli da je ta ikona stila, kako je mnogi nazivaju, potencijalno pretila da preotme šou upola mlađe mlade.

 

 

Dejvid je ostao dosledan svom dobro proverenom izboru, pa je tako odobrao crno odelo skrojeno po meri, uz koje je poneo belu košulju i crnu leptir mašnu.

Podsetimo, Viktorija se okrenula modnom dizajnu nakon što je napustila muzičku industriju 2004. godine. Pokrenula je modnu marku sa svojim imenom, koja je imala različite stepene uspeha. Tokom vremena se, ipak, našla na samom tronu.

Interesantno je da je mlada snaja Bekamovih, Nikola, navodno odbila da nosi venčanicu po izboru sverkve, pa se opredelila za dizajn italijanske modne kuće Valentino. Takođe, na njen srećna dan pomogla joj je čuvena stilistkinja Lesli Fremar.

Šou na Floridi doprinela je i desetogodišnja mladoženjina sestra Harper Seven, koja je bila neizostavni deo svadbene zabave. Ona je u svojstvu deveruše na sebi imala belu haljinu, a na glavi "krunu" od cveća.

Nikolina baka takođe je bila deo svadbene zabave i neočekivano je nastupala kao deveruša tog dana. Od VIP su se na venčanju našle glumica Eva Longoria, pevačica Spice Girl Mel C i teniska ikona Serena Vilijams.

Bruklin i Nikol razmenili su zavete na tradicionalnoj jevrejskoj ceremoniji i ljubili su se punih 6 sekundi. 
Mladi Bekam ima jevrejske korene pošto je deda njegovog oca Dejvida bio Jevrejin. U skladu sa tim je mladoženja razbio čašu, što je samo jedan od običaja koji je par ispoštovao. 

Jučerašnja ceremonija održana je u vili vrednoj 90 miliona evra, na obali okeana u Majamiju, koja je u vlasništvu Nikolinog oca, milijardera Nelsona Pelca (79).
 

Komentari (0)