Ispovesti

SUPRUGU SAM UHVATIO SA MOJIM ORTAKOM! Nisam se iznervirao, desilo se nešto što niko nije očekivao!

Mihailo je saznao da ga supruga Vanja, sa kojom je u braku 10 godina i sa kojom ima i decu, vara s najboljim prijateljem Sašom.

14.04.2022 11:55

SUPRUGU SAM UHVATIO SA MOJIM ORTAKOM! Nisam se iznervirao, desilo se nešto što niko nije očekivao!
shutterstock.com

Mihailo (45) i Vanja (36) već deset godina su u braku. Na početku su bili ludo zaljubljeni jedno u drugo, upoznali su se još na studijama.

Međutim, godine zabavljanja, deca i posao učinili su svoje. Seks je postao deo uobičajene rutine i ruku na srce, i nije ga bilo toliko često.

Odbacili ga i žena i prijatelj 

Prema rečima Mihaila, koji je svoje neverovatno iskustvo podelio sa čitaocima britanskog Sana u redovnoj rubrici Draga Saveta, on ne zna kako mu je to izmaklo kontroli. Tek posle nekog vremena, otkrio je, prisetio se da je Vanja dugo i veoma često od njega skrivala svoj mobilni telefon, a noću bi do kasno provodila vreme van kreveta, navodno gledajući filmove ili uspavljujući ćerke.

Pixabay.com

Skrivanje mobilnog od partnera znak upozorenja

Ne samo što se supruga distancirala od njega, već se činilo da za Mihaila više nema toliko vremena ni njegov najbolji drug, Saša. Nije postojalo te stvari na ovom svetu koju Saša ne bi propustio zbog njihovog fudbala subotom uveče. Ipak, to je u poslednje vreme postajalo sve ređe, dok Saša na kraju nije putpuno napustio tim.

Prizor ga šokirao

Baš te subote večeri balon fudbalska sala je imala neke zakazane rođendanske utakmice koje organizatori nisu dobro regulisali, tako da je došlo do preklapanja termina.

Mihailo je popio jedno piće sa kolegama sa posla sa kojima je igrao i posle pola sata već je bio kod kuće, punih sat vremena ranije. Očekivao je da će u dnevnoj sobi zateći Vanju kako gleda omiljenu seriju, međutim ona nije bila na omiljenom mestu. Čuo je u dnu hodnika da iz spavaće sobe dopiru glasovi. Krenuo je polako ka vratima te prostorije i tamo zatim ugledao prizor koji ga je totalno šokirao!

Pixabay

Ono što je video iz mračnog hodnika, šokiralo ga je!

Video je svoju suprugu delimično obnaženu u vešu, koji on nije ni znao da ima, i to pred, ni manje ni više, nego sa njegovim najboljim drugarom Sašom.

Toliko su bili zaokupirani jedno drugim, da Mihaila nisu ni primetili kako stoji na pragu sobe. Prvo ga je obuzeo bes, hteo je da uleti u sobu, da napravi scenu, i da oboje doživotno otera iz svog života. Međutim, sve glasniji uzdasi su ga mamili da ih posmatra iz polumraka hodnika.

Posmatrao ih tajno iz hodnika

Potrajalo je još punih pola sata. Ni sam ne zna kako je uspeo da maltene ne diše dok je posmatrao kako mu žena vodi ljubav s njegovim prijateljem, kao i načine na koje sve uživa sa njim i dostiže vrhunac.

unsplash.com

Posmatrao je seks svoje žene i najboljeg druga

Sve vreme su mu se mešala osećanja ljutnje i neverovatne napaljenosti koju nikada do tad u životu nije osetio. Morao je da izađe napolje kako ne bi došao u iskušenje da im se pridruži. Nije čak ni razmišljao o tome, ali svideo mu se osećaj da gleda ženu dok uživa u seksu sa drugim muškarcem.

Posle sat vremena ušao je u kuću, teatralno lupajući vratima i dozivajući suprugu iz hodniika. Iz spavaće sobe izašli su Vanja i Saša, vidno nelagodnog raspoloženja. Saša je objasnio da je svratio da sačeka Mihaila da popiju pivo, a Vanja ga je zamolila da namesti onu policu u spavaćoj sobi koja se klima godinama.

Nov odnos sa ženom

Te noći, da li zbog osećaja griže savesti ili čega već, Vanja se Mihailu pridružila u spavaćoj sobi. Njemu su se, s druge strane, vraćale slike od te večeri i bio je uzbuđen kao nikad. To je bio njihov najbolji sex u poslednjih nekoliko godina.  

pexels.com

Te noći je sa ženom imao najbolji seks

Danima posle toga Mihailo nije znao kako da saopšti Vanji da zna da ga ona vara sa Sašom i da mu to ne smeta.

- Kako saopštiti ženi da znate da vas vara sa vašim najboljim prijateljem i da vam to ne smeta, već da hoćete da to bude predstava za vas? - upitao je Saša Dragu Savetu. 

Komentari. (0)